Šta je novo?

Dell e172FPb problem

Dark_Angel

Čuven
Učlanjen(a)
26.07.2004
Poena
619
Znachi danas sam uzeo pomenuti monitor, nakachim ga dioda na power dugmetu samo blinka u razmaku od neke 1dne sekunde, kada zadrzim dugme ugasi se i kada ga ponowo pritisnem dobijem sliku na delitj sekunde shta to moze biti ?

Može biti drajver za grafičku...ja već 5 god, koristim Dell iju 15 inča i skoro sam imao problem da nije hteo da "baci" sliku sa karticom iz potpisa, ali po temeljnoj deinstalaciji prethodnih nv drajvera je prošljakalo i sad radi i sa karticom iz poptisa i sa nv7600 bez problema. Ako imaš drugu grafičku (neku nv) probaj sa njom...

Probatju sa integrisanom grafikom bez drajwera xD jeste da je atijeva isto al da probam, pa jawljam kasnije shta sam uradio po tom pitanju.
hwala na predlogu

posle dosta pokushaja sam se setio da lepo malo "proguglam" i naleteo sam na to da je owo shto se deshawa sa mojim monitorom common case za owaj monitor xD tako da tje ipak morati da pretrpi poprawku

http://www.ccl-la.com/LCDrepair5.htm

btw zna li neko gde mogu natji pomenute delowe u tutorijalu u beogradu da odnesem to lepo kod ortaka da proweri shta je odapelo i da prelemi nowe?

Nazad
Vrh Dno