Šta je novo?

Dell 2407 wfp 24"

Učlanjen(a)
31.10.2009
Poena
350
Da li neko zna gdje se kod nas moze nabaviti monitor iz naslova? Po mogucnosti A04 revizija.

teshko, ali zato svaka preporuka za HP LP2475w, njega ima a gotovo je istih karakteristika
uzeo sam ga nedavno i fenomenalan je, bices zadovoljan 100%

Ali je Dell mnogo lepši 🙂)

Nije da je ovaj Dell pa neki lepotan... ali da je lepsi od tog HP-a - vala jeste 😀

od toga HP-a i nije tesko biti lepsi 🙂 meni se ne svidja taj konzervativni kancelarijski dizajn.

Me neither 🙂

Mada je i ovaj Dell-ic malo konz, tj. office, realno... nije kao neki raspojasani Samsung - poezija dizajna! 😀😀😀

Takva je vecina tih (polu)profi monitora.🙂

u tome je i razlika....zna se shta ovaj nudi i kome nudi
a za vecinu smrtnika su ova eye-candy sranjca 🙂

kada su vec napravili dobar panel ne bih ih nista kostalo da su malo poradili i na dizajnu a ne da monitor lici kao da je izasao iz 80-ih 🙂

Tako je, Chinaski! 😛

Dell monitori su po meni najlepsi moze jedino da im pridje viewsonic sa oni 26" modelom sto ima taj dvonozac inace DELL je mama 🙂

kada dajem bogatstvo za monitor svakako ne zelim da bude ruzan. izgled nije presudan, ali i on dosta znaci. ne zelim da imam neki komad hardvera koji ce mi ruziti sobu 🙂

Zanimljivo je da je mene pre kupovine HP-a od istog neko vreme odvracao upravo njegov izgled, tacnije kao sto kazete bio mi je ruzan, al nekako sada uzivo sta znam i nije toliko, nije neki lepotan ali nije bas ni ruzan. Po meni jedino mi kvari izgled ovo glomazno sivo postolje, koje je inace tesko tonu, al kada ga okacite na zid onda je sasvim ok.

postolje je posebna prica :vomit:

ne znam da li bismo dobili bolju cenu od uvoznika zbog ovog 11 day popusta? ako i oni plate manje mozda bi i prodali jeftinije, mada verovatno ne dovlace iz Amerike. 420e bih dao odmah za taj Dell, eto njima zarada dolar/evro 🙂

ovo je 1 day 🙂

aha, kapiram, svaki dan po nekih 8 proizvoda su na jednodnevnom snizenju i tako 11 dana.
onda mozemo da racunamo na 55k din ako ga DL ikada uveze ponovo. ali dobro, bolje Dell nego onaj ruzni HP. samo kapiram da je veliki problem garancija ako nesto rikne...

stim sto je ovo U2410 🙂

ne kapiram sta hoces da kazes?

pa kvalitetniji je od ovoga iz naslova treda

Extra cena od $599.00, al mi truba naručiti taj 27" zbog transporta do Zagreba, da ga ne iščukaju. :sceptic:

Nazad
Vrh Dno