Користим 1535 од септембра прошле године. У питању је малко јача верзија 320HDD 3GBram ATI Mobility Radeon HD 3450 Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T5850 @ 2.16GHz
На њему је прво била фабричка/OEM Vista + sp1 пошто сам лап донео од преко океана

. Нисам био нешто претерано задовољан са њом
Отприлике кад се и појавио, одлучио сам да видим какав је Win7.
Ставио сам прво Built 7000 прво у х32 верзији а после и у х64 и био сам задовољнији са том бета верзијом неголи са Vistom. Приметније је било брже учитавање, програми су се мање вукли неголи под Vistom, батерија дуже траје , кад приступам некој жичаној LAN вези нема да ми пола сата приказује ко све исту користи и тако то.
Инсталација је била веома једноставна - Скинуо сам бета верзију са MS-a нарезао boot disk и изабрао опцију да ми сачува претходну верзију система (у случају да ми се 7.ица не свиди па да се вратим на прошло стање). Инсталација је трајала једно 20ак мин. а затим сам са нета поскидао и драјвере за пар ствари - видео, камера, Finger сензор (који у тој бети уопште није хтео да ради) и слично.
Прву бету сам користио док није изашао Built 7100 х32, скинуо га, нарезао и инсталирао за једно 15ак мин на чистом харду пошто нисам хтео да чувам претходне верзије. У односу на 7000 сада сам нашао одговарајући драјвер за Finger сензор :d
Built ми је активан до 2.3. следеће године тако да имам још форе пре него што пређем на 7600 ОЕМ верзију Dell-a.
Не знам шта би још конкретно било интересантно у вези са инсталацијом. Питајте све што Вас занима