Šta je novo?

Dell 1501 moguc problem sa grafikom

Cr0n1N

Slavan
Učlanjen(a)
07.11.2004
Poena
320
Pre svega pozdrav svima.

Imam problem sa doticnim lapom koj se manifestuje na sledeci nacin. Kada postavim drajver za grafu masina pocne da "koci" u smislu da ako se kuca nesto npr. u Notepad-u postoji lag do te mere da recenicu kompletno otkucam i onda cekam 1 min da je on sazvace i iskuca celu. U nekom browseru i da ne pricam, postaje nehumano. Probao sam vise verzija drajvera medjutim uvek ista prica. Ovo je ko zna koj primerak ovog modela koj radim i nikada do sada nisam imao ovakav problem, jedino sto mi pada na pamet je da mu mozda SP3 pravi problem, izuzev toga ideje su ponestale. Sys je svezh tacnije reinstaliran XP. Svaka sugestija je dobrodosla.

Problem resen, cela prica se vrti oko servisa koj se dize sa ATI-evim drajverima.

Zamolio bih moderatora da spoji ovaj post sa prethodnim. Zaboravih da napisem koj je konkretno proces u pitanju:

ati2evxx.exe a servis koj se gasi da bi se doticni onemogucio je ATI HotKey Poller

Imao sam taj laptop 3 godine i uvek sam imao nekih problema sa ati drajverima... koji se svaki put resavao na neki drugaciji nacin!

Samo se disabluje ono sto je rekao Cronin i sve radi bez problema.
Samo bih napomenuo da se desavalo i da se iz cista mira lap ugasi, tako da mora da se izvadi i vrati baterija.
To su barem svi problemi na koje sam ja naleteo sa ovim laptopom.

Nazad
Vrh Dno