Šta je novo?

Dekodiranje Nokia Telefona

• Začetnik teme Začetnik teme ercegs
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ercegs

Slavan
Učlanjen(a)
28.07.2007
Poena
319
E ovako treba mi objasnjenje kako se dekodira nokia tel. kupljen negde napolju.. E sada..sta uopste znaci dekodiranje...Ako je to menjanje onog product code-a (sto bi bilo logicno, jer sama rec to govori) jel to onda ide preko onog NSS software-a (posto sam to vec radio..obican onaj DATA CABLE, promeni se product code i teraj)...e sada..ja ne znam jel to to, posto sam ja codove menjao samo na telefonima kupljunim ovde kod nas,...znaci radili su na svim nasim mrezama...a sada hocu da telefon sa strane mreze dekodiram da radi na nasim.

Sta treba za ovu radnju od opreme i software-a...i da li postoji negde neki tutorijal..

Hvala unapred.

Pozdrav

Treba ti box druze ali zavisi i koji je model u pitanju...

Ah, hvala na odgovoru...u medjuvremenu sam google-ao pa sam video da za to treba ozbiljna oprema i iskustvo..a tesko moze u kucnoj radinosti...

Pozdrav

koji je model u pitanju, mozda mogu da pomognem a da te ne izadje mnogo

Pa bice u pitanju Nokia E72, al kad se pojavi 🙂

Pozdrav

BB5-2, bojim se da ćeš se načekati za taj ... a i kad bude, biće skupo kao otrov ...

a 5220xpress?

Mislim da je isto ... nisam siguran za njega, al' znam da 7610 još uvek ne može da se otključa. A tu su negde po lansiranju (vremenski), pa su im verovatno ista zaključavanja. To bolje može da ti kaže Ledeni ili neko ko to radi ovde sa foruma ...

Ja isto imam zakljucanu 5220 na Telenor, i nesto sam se raspitivao, navodno moze sada da se otkljuca (ali je i dalje hebovito) i kosta preko 50€, tako da sam odustao 🙂. Obaska sto mi se vise isplati Telenor.

Jos uvek ne moze sem na kodove a to je skuplja varijanta.
Strpite se.

a 6220c? исто теленоров телефон.

Gde (kod koga) je najbolje i za koliko $ da dekodiram 1661 Nokia basic model sa Telenora?

a 5220xpress sa telenora i ako moze mob na pm jos jedanput hvala

Mene interesuje nokia x2 i Vip Easy, mogucnosti i cene dekodiranja??

Poz!

Nazad
Vrh Dno