Šta je novo?

Deinterlace Avisynth

novoprepeceni

Slavan
Učlanjen(a)
15.01.2005
Poena
319
Jel moze neko da mi kaze koji je po njegovom iskustvu najbolji Deinterlace filter(nevezano za
koji program) .Da li postoji takva opcija u Premiere-u.I sta je toliko posebno u kombinaciji
Avisynth-Virtualdub(frameserver- frameclient) vidim da se to koristi u Gordian Knotu.
Jel postoji neki GUI za Avisynth,da ne ucim 100 godina tu skript sintaksu.

Meni blend fields u Afteru najprijatnije izgleda.

Decombov deinterlace sa 'no blend fileds' daje dosta ostru sliku.
Smoothdeinterlace je veoma dobar, ali i spor.
Oko kvaliteta su podeljena misljenja, to je dosta subjektivno. Najbolje da probash.

Kombinacija AVISynth V Dub je veoma brza i mocna, najbrza za konverziju DVD-a u DivX. Naravno AVIsynth nije vezan za V Dub, moze se koristiti sa gomilom programa kao sto su CCE, TMPGenc itd. Mocan frameserver sa gomilom ugradjenih funkcija i josh vishe eksternih od puno autora. Razvija se redovno, svakih nekoliko meseci izlazi nova verzija.

Oni Rusi kažu da je najbolji njihov MSU deinterlace za Vdub (po priloženim slikama bi se reklo i da jeste), ali taj filter nigde ne može da se skine (kažu da ih na to obavezuje ugovor o saradnji sa nekom kompanijom, ne sećam se kojom).

Poslednja izmena:
Ja mislim da imam neki MSU deinterlace filter (bas od rusa ) ali ne secam se da li je za Vdub ili Avisynth
mislim da ga nisam ni probao kako radi ,sad cu bas da vidim , pa cu da javim rezultate.

Nazad
Vrh Dno