Šta je novo?

Deinstalacija programa - problem

Učlanjen(a)
04.02.2007
Poena
935
Imam problem sa deinstalacijom programa koji jednostavno ne mogu da resim!
Naime imam na racunaru par programa - u stvari dve igre (The Witcher i Civ IV) i jedan program koji nikako ne mogu da deinstaliram sa racunara, a zeleo bih da to uradim posto mi nisu potrebni a zauzimaju mi i prostor na hardu.
Navedene programe nijedan uninstaller jednostavno ne vidi a probao sam sa Your uninstallerom 2008, Advanced uninstallerom 9.0 i Total uninstallerom. Naravno na kraju sam u ocaju probao i sa windowsovim Add/remove programs:d.
Probao sam i sa System mechanicom 7, opcijom Uninstall programs not listed ali se ni tu ne vide!:wall:
Da li neko zna kako da resim ovaj problem i deinstaliram ove programe, odnosno da li neko moze da mi preporuci neki program koji ce to da odradi kako treba, posto vizicko brisanje celog foldera gde su smesteni fajlovi ne resava nista, a nista mi ne pada na pamet.

Probaj da ih ponovo instaliraš na istom mestu gde se trenutno nalaze! Možda će se posle toga pojaviti u Add or remove programs, a možda će ih i drugi uninstalleri videti! Čudi me da ih ni jedan ne vidi pa ni System Mechanic (ostale ne koristim) koji bi morao da vidi makar folder u kojem je instalacija smeštena, pa ideš na ono Force uninstall (ili nešto sl.) i tako ih obrišeš!
Da nisi možda u međuvremenu radio reinstall Wina, a ti programi su ti se nalazili na nekoj drugoj particiji koja nije sistemska, pa su im izbrisani unosi iz registar baze? Meni se to redovno dešava kad god radim reinstall Wina, jer većinu programa, igrica itd. instaliram na drugoj particiji koja nije sistemska!

Instalacija je bila nakon zadnje instalacije windowsa nakon cega nisam nista dirao - niti pravio back up niti bilo sta reinstalirao.

Resio sam problem i deinstalirao programe pomocu Total uninstalla!
Prvo sam preko File/Add installed application to the list dodao exe fajl programa (za the Witcher npr. launcher), nakon cega se iyvrsi detaljna analiza programa. Kada je to odradjeno samo sam isao na opciju Uninstall i potvrdio sa Yes i to je bilo to.

Znači ipak je moglo sa Total Uninstallerom!
Dobro, najbitnije je da si rešio problem! 😉

Upravo je i meni pomogao Total Uninstall 4, imao sam problem sa Alcoholom 120%, ni jedan Reg clean program nije mogo resiti problem pre njega...😡:banana:

mogao si da probas i sa revo uninstallerom ima hunter funkciju za ovakve stvari

Nazad
Vrh Dno