Šta je novo?

Deftones u Bugarskoj

Wahad

Slavan
Učlanjen(a)
22.09.2005
Poena
440
14. Avgusta, poslednjeg dana festivala Spirit of Burgas u Burgasu xD. Karta na ulazu 30€.

Planira li neko da ide? Kontam da neće doći kod nas tako da mi je ovo must, samo da se vratim na vreme sa poslovnog puta i odmora.

Sve je to lepo Wahad ali ja ne bih imao kesa da odem u Suboticu na njihov koncert a tek Bugarska..
Bitno je da su na Exit zvali m.i.a i ekipu:wall:

Ja ne znam da li ću imati, mislim imam za kartu, ali je prevoz prob. Još sam iz niša, trebalo bi, navodno, da je duplo jeftinije nego iz BG-a

Moby nastupa prve večeri, mada njega sam gledao na EXIT-u a i ne bih stigao tamo tada... Ako neko hoće, možemo se organizovati nešto.

Gde mi zivimo, kad ne mozemo da priustimo ovako nesto. Jujujuu... Katastrofa!
Svima koji zelite da odete na koncert zelim da to i uradite..

Pa nisu to male pare da odes na muzicki festival u stranu zemlju... izracunaj cenu karte + prevoz (benzin, osiguranje, putarina), smestaj, hranu, novi pasos ako ga nemas... ja sam trebao sa ortacima da idem na In Flames i Soilwork u Madjarsku, pa kada sam video koliko ce me izaci sve, odustao sam.

Ono sto je tuzno je sto nas svi bukvalno ZAOBILAZE, a Exit funkcionise tako sto pozovu sve koji su u prolazu, "da svrate"...

Razumem, nisam dete... Ali, mislim da je strasno sto sebi ne mozemo da priustimo ni 300 evra.. ;)

Da imam 300 e ja bih se ozenio ;)

Strasno je sve ovo, secam se mnogih koncerata u Bg gde ljudi iz Va, Nisa itd nisu mogli da skupe kes. I to jos pre 3-4 godine kada nam je standard realno bio bolji.

A ovi iz Exita su se vadili na finansijsku krizu, a pre toga na to kako mogu samo bendove na evropskoj turneji da ''skrenu'' do NS-a, pa sto nisu Deftonse ''skrenuli'' nego su me zvezde m.i.a i ekipa.

Nazad
Vrh Dno