Šta je novo?

Definitivno potreban savet za graficku

jonesba

Slavan
Učlanjen(a)
01.01.2007
Poena
320
Pozdrav ljudi evo mene opet uplovljavam u mocvarne vode iz kojih nema cupanja a to je gaming...Posto se ubi od dosade ovih dana i posto nabavih nesto para viska(dosle neplanirano) ajmo neplanirano i da ih potrosimo...

Treba mi graficka ali kakva...Recimo da mi ne treba nista jace od graficke koja zadovoljava ovo...

1.Igranje u 1680*1050
2.NO ali ponavljam NO AA i AF dakle to mi ne igra nikakvu ulogu posto ne primecujem poboljsanja ni u jednoj igri kad popalim to
3.Treba da nije veliki potorosac dakle da moze na Chiefa 400GPS uostalom pogledajte konfu pa preporucite...(generalno mozda bi mogao i veci potrosac jer se planira upgrade napajanja cisto zbog mirnoce moje duse)
4.Performanse u Crysisu,Stalkeru i tako tim me ne interesuju jer ih ni ne igram i ako ih igram podesavanja su uvek na medium(meni je Crysis i tako izgledao odlicno) jer mi je bitniji gameplay i prica od grafike...
5.Zanimaju me performanse u Mass Effectu(e to mi se igra) dakle grafa koja zvace tu igru u iole dobrim podesavanjima bez AA i AF(a takodje i senki),dakle RPG performanse

Generalno grafa zbog koje necu pozaliti pare koje sam dao za nju....Imajte u vidu imao sam 3870 pa makar ako moze nesto malo jacih performansi ili da je tu negde...

Moze ATi moze Nvidia nije bitno ali je takodje bitno i stvaka

6.DA nije bucna i da se ne greje...Generalno mi ne smeta ali posto mi komp radi 24/7 bolje spreciti nego leciti...

Ocekujem vase misljenje...Hvala unapred :-devil-:

Nisi napisao koliko kinte ?
Koliko sam razumeo ti ne bi išao ispod HD3870 ?
Po meni ovako
-donja granica : 9600GT
-optimum : HD4850 (ovo je i ujedno jedina kupovina koja opravdava cenu a i ne moraš da se brineš oko AA i AF)
-što se tiče tog tvog napajanja ja tu ne bih ubo ništa jače od 9600GSO (al' ko mene pita) . . .

Poslednja izmena:
ja sam uzeo 4850 na cm 380w :) javljam rez za par dana :) imam 20 takvih "primeraka":) LOL

Hmmm znam i ja ne bi kacio na chiefa nista sto yahteva dodatno napajanje ali sta cemo kad je taka situacija...

4650/4670 zanimljivo...recimo kako oni stoje kad se porede sa 4850(vidim da je nahvaljena i to poprilicno...ne znam koliko je procentualno jaca 4850 od 3870/9600GT)

Morate mi oprostiti ali ne pratim vec duze vreme stanje sa grafikama,ono sto sam cuo o 4850 jeste da se greju da nema igre koju ne mogu da sazvacu i da su ugazili nvidia pandane u toj cenovnoj kategoriji...

Recite mi sto se tice maticne TA780G tu nema problema da se ubode nesto tipa 4850...

E da budzet mi je 230e(dobio nazad dugovanja za koja sam mislio da se nikad nece vratiti...citaj keva i cale)

E sad ako bi isao na 4850 to zahteva i ulaganje u napajanje...Znam da je mali off ali koji je minimum ili bolje koji je optimum napajanje za 4850...Razmisljao sam o CFT chiefu 650W 14c ono modularno...imao sam ga nekad i starno je zver od napajanja...

koji si andrak prodavao...

sad cu i ja doduse da kupujem kuciste/napajanje/grafiku, ali to zato sto mi se igra fallout3

Heh takodje igrao dvojku ali keca nisam...Bash mme zanima kako ce trojku da izvedu...A sto sam prodavao ni sam sad ne kontam al ajde...Generalno ipak vise volim AMD

Kupljen Sapphire 4670 i ako me oci i ugodjaj ne varaju ovo se cudo bolje ponasa u igrama od 3870 koju sam imao(mozda je i do procesora)

Sve preporuke za Radeon HD4670 seriju...

Ma eto doslo mi da menjam napajanje...Cisto svrbeo me novcanik

Vrh Dno