Šta je novo?

Defense Grid: The Awakening

Jovyland

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.12.2006
Poena
595
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600
Matična ploča
MS B350M Mortar Arctic
RAM
16GB DDR4 HyperX 3200Mhz
GPU
XFX Qick RX 6700XT
Storage
1 TB SSDa + 3TB HDDa
PSU
Seasonic MII EVO 520W
Monitor
DELL G2724D
Laptop
HP Pavilion Aero 13
Steam
jovyland
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Neka vrsta strateske puzzle igre u kojoj je cilj odbraniti se od najezde vanzemaljaca postavljenjem naoruzanih tornjeva na pravo mesto u pravo vreme.

DefGrid-Release1.jpg

Defense Grid: The Awakening is designed to be the definitive tower defense game experience designed specifically for Xbox LIVE Arcade. The role-playing game lets let up to four players hack, slash and smash their way together through a hand-drawn landscape.
Defense Grid: The Awakening has 20 unique environments, each with a different placement of roads, tower build locations, and open areas to plan a strategy around. Each level encourages a different strategy, such as trying to find an optimal path to redirect enemies, making the best use of limited space, and breaking up individual enemy waves to avoid being overwhelmed, all while planning ahead for future waves.

Published by: Hidden Path Entertainment
Developed by: Hidden Path Entertainment
Genre: Strategy RPG
Release Date: December 8, 2008
Also Available On: Xbox 360

Defense Grid: The Awakening Review
Building a better alien trap.

[YOUTUBE]<object width="480" height="295"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/sz6Qwaels_Y&hl=en&fs=1&ftv=18"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/sz6Qwaels_Y&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="295"></embed></object>[/YOUTUBE]

Shotovi
defense-grid-the-awakening-20080831093304388.jpg

defense-grid-the-awakening-20081222034434553.jpg

defense-grid-the-awakening-20080831093202937.jpg

defense-grid-the-awakening-20080831093244982.jpg

Ko jos uvek igra LOTR-BFME2 zna za TowerWars zezanciju u igri . Ovo je rip-off te ideje, moze biti dobro..
Jel se pojavilo vec?

me wante

btw tower defense je daleko stariji od tbfme-a

Ako imas viska zivaca igraj ovo :d

Nabavio sam igru pre par sati i do sad sam je igrao pa reko da napisem par reci o samoj igri.Ovo je klasicna tower defence based igra,sa solidnom grafikom bez nesto preteranih fancy efekata.S obzirom da sam veliki fan TD igara meni je ova igra taman dobro dosla posle brojnih FPSova koje sam u skorije vreme igrao/prelazio.
Kroz razne nivoe,na vecj predodrecjenim lokacijama treba da postavite idealnu kombinaciju razlicitih vrsta kulica koja cje spreciti vanzemaljce da vam ukradu delove jezgra i time onesposobe napajanje "sistema".Ako se ne varam ima 8 vrsta kulica i kao po obicaju svaka ima razlicitu snagu,brzinu i specificnost.Mogucje je i poboljsavati postojecje kulice - jednom recju igra je klasican TD i nista revolucionalno ne donosi,sto naravno nikako ne znaci da igrra nije zanimljiva.
Neorganizovano trpanje kulica samo da bi ih bilo sto vise necje uroditi plodom,verujte mi,potrebno je dobro propratiti putanju kretanja vanzemaljaca i kasnije razviti strategiju.Jako je bitno gde cje koja kulica da bude,posto kulice imaju svoj "line of fire" i ne mogu pucati kroz druge kulice.
Jedina mana koju bih mogao da istaknem je nemogucjnost rotiranja kamere,dok zoom npr. postoji.

Meni se igra svidja,i ako nije nista specijalno ali zahteva malo razmisljanja.

Poslednja izmena:
http://logt.ly/6039kR93

Besplatno dele Steam code. Treba da se lajkuje page, napise proizvoljni email i ime/prezime, dopusti da Coupon ima pristup public informacijama i dobijate kljuc. Kasnije mozete da "odlajkujete" page i uklonite app.

Skidam, hvala :)

Imas veliko hvala i od mene!:wave:

Nazad
Vrh Dno