Šta je novo?

Deezer premium

Meni supruga obnovila paket u MTS i dobila tri aikacije na korišćenje, a jedna od tih je dizer. Svakako sve odradio po uputstvu ali kaze da nije moguce koristit dizer free u nasoj zemlji i nudi opciju da platis paket. Da li se radi o MTS prevari, jer kada se udje u nalog stoji 1M family free, a ne može da se koristi. Ima li neko iskustva?

Izlogovao sam se i opet ulogovao, ali pre toga preko mts išao da se logujem i sada radi. Jedino što piše 1M family free, pa ćemo videti šta će biti posle mesec dana, pošto mora kroz celu ugovornu obavezu. Inače koristim Spotify koji je dosta bolji, a i tamomo mi je lista, nego da ne plaćam kada supruga ima za džabe. :D

Ja sam uvijek gotivio Deezer. Imao sam Tidal preko SBB-a, supruzi se dopao meni nije legao. Sada koristimo preko Yettela Deezer. Iznenadio sam se da, bar na papiru, isporučuju kvalitetniji zvuk u Hi Fidelity od ostalih platformi.

Meni,vidis,nije legao uopste. Posle Spotify,najgrdji servis. Zato ih i ima toliko pa da svko nadje sta mu odgovara.

Zato sto je to slušano u Srbiji? A Deezer je prilagođen tržištu. To je realnost.

Npr Apple Music nije lokalizovan za naše tržište pa izbacuje generic playliste strane muzike i to je to. Dok je u Sloveniji lokalizovan i predlaže im svakakve gluposti.

Pogledajte prilog 486543

Slovenija kao Nemačka... Samo što su u Sloveniji jugovići ono što su u Nemačkoj Muhamedi i sl.

Bitno mi je da sam podesio da radi. pa ću na hifi opremi da testiram kvalitet zvuka. Svakako ako bude barem lo približno CD audio koje slušam, onda je super. Mislim, trebalo bi da bude, jer opisn kvaliteta i birtare kaže da je to CD kvalitet.

Bitno mi je da sam podesio da radi. pa ću na hifi opremi da testiram kvalitet zvuka. Svakako ako bude barem lo približno CD audio koje slušam, onda je super. Mislim, trebalo bi da bude, jer opisn kvaliteta i birtare kaže da je to CD kvalitet.

OK je na HiFi pojačalu, ali i dalje bolje zvuči npr. FLAC.
To je više "HiFi" za one koji misle da slušaju HiFi na Bluetooh slušalicama.

Nazad
Vrh Dno