Šta je novo?

Dect

Stefan1

Čuven
Učlanjen(a)
05.09.2003
Poena
649
Gledam AEG fame 300 za 3499 din, Hagenuk classico za 4299 din, Panasonic TCD210 za 4399 din. Sta je od ova 3 pametno uzeti. Ima li neki noviji Panasonic negde da se kupi (posto ovaj TCD210 je izgleda model od pre godinu ili vise dana)? Kakav je ovaj AEG 300 on je najjeftiniji?

Sto se tice telefona, najbitnije mi je da ima tastaturu i displej sa osvetljenjem i spikerfon.

Pa to sto ti je bitno ima tcd 210, htedoh skoro da ga kupim, ali sam nasao [posto sam vec imao isti koji je "ispao" iz "mreze" kroz "prozor" 😀] samo slusalicu isti model pa sam uzeo. Tcd 200. Ali da nisam nasao tako jeftino [dve slusalice i postolje za 1k din od nekog lika😀] sigurno bih uzeo tcd 210. Uzmi ga neces se pokajati, ovde je bio 4,8k dinara. Nemoj razmisljati, meni je fenomenalan, opcije, ima zenski ima sve! 🙂.

Idi kupi. 😉

Odlican je 210 ali sad za te pare imas KX-TG2621W.U radnji gde ja radim cena je 4750,00 slican je kao 210 samo sto ima orange svetlo i radi na 2,4 ghz.

🙂

Ovaj, a koliko si ga platio? 😀

ma sludjen sam danas :type: .... editovano

model:KX-TG1100ES

kxtg1100es-1-im04.jpg

ima i u crnoj varijanti

Poslednja izmena:
Bio u metrou prosle nedelje za 2200.Nema interfon.Inace i 2600 je super cena,kod mene je bio 3190

Poslednja izmena:
bio sam kod devojke u zrenjaninu, ne znam tacno kako se zove firma, ali su imali jos jedan....

nas dvoje smo kupili dva komada....

za taj novac je odlican. inace imam i model pre toga, samo mu display ne svetli, sto me je smorilo pa sam ga dao matorcima....

Ima li ko da je probao Motorola DECT telefone i kakvi su utisci (domet, baterija, glasnoca [najvaznije!!] ...) ili je mozda sigurnije kupiti neki Gigaset...

verujte mi na rec sagem rula a i garancija je 2 god

standardne minjonke one tanje aa i to tri baterija drzi nedelju dana

Nazad
Vrh Dno