Lazaroniie
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 15.04.2019
- Poena
- 95
Ako moze neka preporuka za decije auto sediste 0-36kg. Deluje mi interesantno bbo cruiser isofix.
Hvala
Hvala
Ovo sediste je 360 koliko sam razumeo, okrece se u kontra smeru.Moja preporuka je da ne pokušavaš 0-36.
Eventualno 0 do 105cm tipa Concord reverso i onda nesto sto gleda unapred, od 20tak kg, ali ima svoje pojaseve i pretvara se u booster (to ti je ustvari 32)...
Jel si zadovoljan sa joie sedištem?Za prvo dete kupio sam Joie Every Stages FX, ali čim je porasla, prebacili smo se u Cybex Pallas G. Ono što mogu da ti kažem iz prve ruke, spin sedišta su vrhunska stvar, koliko god nepotrebno na prvi pogled delovala opcija da zarotiraš sedište, jer ti nikada ne padaju na pamet situacije u kojima se dete buni, opire, dernja i pravi haos, a ti si parkiran tako da ne možeš skroz da otvoriš vrata kako bi ga upakovao kako treba i treba po 90deg da ga pakuješ. Kad se samo setim![]()
Pogledao sam joie i spin 360 ima dobru ocenu na adac.Pogledao sam sta je. Prvo ne moze da valja za te pare.
Drugo bbo marka mi je nepoznata, a prilično sam se ozbiljno bavio sedištima kad su mi deca bila mala. Pogledaj neke testove na adac i sličnim sajtovima.
Treće gledam sad dva modela u istoj radnji na isti fazon..
![]()
Stranica nije pronađena - Meda Shop
www.medashop.rs
![]()
Joie i-Spinn XL Isofix i-Size auto sedište 40-150cm Carbon
www.medashop.rs
![]()
Joie i-Spinn XL Isofix i-Size auto sedište 40-150cm Pine
www.medashop.rs
Ovo skuplje ima šinu, ona je neophodna kad dete sedi unatraske posle nekih 10tak kg.
Delimično, danas bih uzeo sigurno spin varijantu, iz gore pomenutih razloga.Jel si zadovoljan sa joie sedištem?
jel ovo joie i-spin safe ispunjava te uslove koje si naveo?Kao neko ko je prošao sve to sa malom decom, preporučio bih tip sedišta kakva je predložio @danijel00
Ja sam probao svašta i ovakva su najbolja. Imaju ovaj uložak koji se izvadi kad dete malo poraste. Najvažnije: tiltuju se u ležeći položaj, verujte to je zlata vredno! Kod uspravnih sedišta deca se unervoze, pada glava levo desno, kod ovih što se tiltuju, spavaju bukvalno kao bebe! Nebitno, duži ili kraći put spavaju najlepše.
Sedišta koja se rotiraju u prednji i zadnji položaj su ok za kratke relacije(tipa do vrtića, izlazak do grada, poseta nekoga u gradu), za duže relacije (recimo sve preko 20-ak kilometara) su siguran recept da vam deca ispuste dušu povraćajući po autu...
Prošao sve, nema ničeg goreg nego iznureno i izmučeno dete. Posle vas miris auta jedno mesec dana podseća na taj događaj, a ukoliko nemate kožni enterijer, onda i duže.
Ne znam odakle ova generalizacija, mi imamo Maxi Cosi Mica (360 rotacija), i navozali smo se (i dalje se vozimo) kao blesavi, i nikada nismo imali problem sa mučninom i povraćanjem (pu pu pu). Nije dete htelo u sedištu da sedi kad je bilo malo, ali to nema veze sa samim sedištem, zapravo smo ih izmenjali 5 nakon jajeta, kupovali online i vraćali posle par dana, dok se nismo skrasili sa Maxi Cosi-jem. I stvarno je zlata vredna ta rotacija, lakše se ulazi u sedište, lakše izlazi, dete sada samo se penje, samo se vezuje. Od mene svakako preporuka za ovo sedište, međutim mislim da se više ne proizvodi, zamenjeno je sa Mica Pro modelom koje je neko već predložio.Kao neko ko je prošao sve to sa malom decom, preporučio bih tip sedišta kakva je predložio @danijel00
Ja sam probao svašta i ovakva su najbolja. Imaju ovaj uložak koji se izvadi kad dete malo poraste. Najvažnije: tiltuju se u ležeći položaj, verujte to je zlata vredno! Kod uspravnih sedišta deca se unervoze, pada glava levo desno, kod ovih što se tiltuju, spavaju bukvalno kao bebe! Nebitno, duži ili kraći put spavaju najlepše.
Sedišta koja se rotiraju u prednji i zadnji položaj su ok za kratke relacije(tipa do vrtića, izlazak do grada, poseta nekoga u gradu), za duže relacije (recimo sve preko 20-ak kilometara) su siguran recept da vam deca ispuste dušu povraćajući po autu...
Prošao sve, nema ničeg goreg nego iznureno i izmučeno dete. Posle vas miris auta jedno mesec dana podseća na taj događaj, a ukoliko nemate kožni enterijer, onda i duže.
Sad kada ga gledam, ne znam ni sam..jel ovo joie i-spin safe ispunjava te uslove koje si naveo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari