Šta je novo?

DebridStream

mwsavko

Slavan
Učlanjen(a)
18.10.2014
Poena
385
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel Core 2 Quad Q9650 3.00 Ghz & Cooler Master Hyper TX3 EVO
Matična ploča
Asus P5QL Pro
RAM
Kingston HyperX DDR2 8GB (4 x 2GB)
GPU
AMD Radeon RX 560 4GB GDDR5 SDRAM 128-bit
Storage
Hitachi 500 GB + Hitachi 320 GB
Zvuk
Microlab FC330
PSU
FSP SP500-A 500W
Kućište
Codegen Briza 6099 Black
Monitor
LG 24MKBK400H
Miš & tastatura
A4 TECH V7M Bloody Gaming & A4Tech KB-28G
Ostale periferije
Mi Box S,TCL 55 C805
Laptop
Toshiba Satellite C855-1UK
Mobilni telefon
Xiaomi Redmi Note 8t
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet
Ovo je realdebrid app slicna kao Syncler, Stremio. Dakle bice za AndroidTV uredjaje. Po recima autora mozda i za obican android. App je trenutno u izradi. Dev je softverski inzenjer sa masterom (Computer sience engineering).
Ovaj projekat je poceo da radi za sebe ali je voljan da app objavi sto je i napomenuo na redditu. Covek ima znanja a nadam da ce biti i volje da objavi ovu app. Najavljeno je za mesec - dva. Trenutno app koristi samo tmdb api. Najavljeno je da ce biti dostupna trakt integracija, imdb ocene, svi audio formati, external players...Trenutno pretrazivaci linkova su zapisani u samoj aplikaciji... Ali se planira izrada addona ako objavi ovu app.
Nisam hteo da otvaram ovu temu pre izlaska ove aplikacije ali zeleo sam da ispratimo ovaj moguci projekat. Tako neka ovo bude neki info za clanove ovog foruma.
A ako neko ima predloge i sugestije moze mu pisati na redditu. Po komentarima vidim da covek slusa reddit zajednicu i odgovara na poruke.

Poslednja izmena:
Ako implementira titlovi.com pobedio je na nasim prostorima.

Titlovi su ovde vazniji od same radnje filma,kao da engleski nisu culi u zivotu!!!

Probao ja,izgleda interesantno...Netfliksoliki izgled će sigurno mnoge privući.Ima opciju za titlove,vuče sa opensubtitles.
Na primer:IMG_20241103_172109.jpg

Poslednja izmena:
Ima li je negde?

Ja se povezao sa RD i ne pokazuje mi linkove.U čemu je fora?

Ima u play store. Za tv i za mob.
Znaci treba pro verzija da bi se instalirao neki addon. Ulogujes se na real debrid nema linkova. Izbaci no files on your debrid account. Stremio je za ovo mama.
Da paid. Mesecno 99. Godisnje 1300. Prvi mesec free.
A za instalaciju addona naisao na ovaj link:
Ali ne dobijam puno linkova.

Nazad
Vrh Dno