Šta je novo?

DeathSpank: Thongs of Virtue

Jel moguce da niko ne igra ovo tj. da niko jos nije kupio ovu igru ???

Isto kao prethodni Deathspank (Dispenser of Justice, Vanquisher of Evil!) - apsolutno sjajna igra, ali previše kratka!

Uh extra, taman predjoh prvi deo.
Fenomenalna igra:)

koja carevina od igre... zaglavnjem u fotelju djuskao sam danas barem 2 sata... mnogo su smeshni xD

Ja taman da zavrsim prvi deo i crkne mi hard :d

Ja taman da zavrsim prvi deo i crkne mi hard :d

Bedak :(
Meni je tako bilo pre nego sto sam poceo prvi deo hehe

Dajte neke slike iz igre, jel ima jos nekih loodih oruzja i armora ? Ne mislim sa neta nego screen capture

Poslednja izmena:
Igra je odlicna, ali ima jedan problem. Eventualno gubljenje save-a po sistemu "sretni dobitnik". U mom slucaju se zabagovala na 8-om levelu i od tada vise ne mogu da loadujem autosave (igra prsne par sekundi posle klika na "continue game"), a mogu da startujem novu. Masa ljudi ima isti problem, pa izvlace save iz 18050 direktorijuma u dubini pakla steam foldera, dok tog foldera u narodnoj verziji nema. Nameravam da bekapujem save, reinstaliram igru i vratim bekapovano, ali je zapelo kao nikad do sada. Ima li neko ideju gde se nalazi save game ili bar koja je ekstenzija save fajla?

Poslednja izmena:
Pronasao sam ga, unesrecenog. Savet svima da bekapuju save sto cesce, jer se ovo nije dogodilo samo meni. Lokacija: \users\[ime usera]\AppData\Local\...
btw, u prvoj igri nije bilo nikakvog problema.

Poslednja izmena:
Jel se nekom desavalo da prilikom pokretanja igre dobije samo crn ekran, vidi se samo kursor i cuje muzika u pozadini? Isti slucaj i sa Deathspankom i Thongs of Virtue.

meni nije, ali je to bio cest slucaj. resenje je update directx-a. napisano resenje i u originalnoj deathspank temi.
ako se dobro secam treba directx april 2010.

Pre nego sto mi je prsnuo save, presao sam 32% igre i trenutno sam level 8 ili 9. Uzasno me mrzi da sada igram iz pocetka, mozda neko ima save koji je tu negde i voljan je da mi ga posalje? :)

evo ja upravo skidam pa cu ti poslati ako se setim. eh sad ne znam kako volis da igras, ali ja najcesce prvo radim brdo kvestova pa tek onda kada nemam sta onda nastavljam glavnu pricu.

Ma svi se igraju, niko ne pise vise hehe

evo ja upravo skidam pa cu ti poslati ako se setim. eh sad ne znam kako volis da igras, ali ja najcesce prvo radim brdo kvestova pa tek onda kada nemam sta onda nastavljam glavnu pricu.
E majstore, hvala ti..kad se setis :D Isto tako i ja igram, ne propustam side questove i uglavnom prvo njih istrebim ;)

@draganm80
hehe kamo srece da je tako ;)

igrao sam do malo pre i sve je bilo ok, ali me odjednom smorila igra. ima mnooogo side kvestova i svet je mnogo veci nego u prvom delu i malo mi je previse za igru koja treba da bude cista zabava. sumnjam da cu je zavrsiti. jednostavno me ne privlaci kada zahteva toliko ulaganja.

Pa sada vuce na ozbiljniji RPG koji je i zabavan :D

Nekako sam se naterao da krenem ispocetka i nisam se pokajao :D Upravo sam je zavrsio, sa 100%..otelih se. Zilion kvestova i jos vise smeha. Sve preporuke.

Da, opet sam imao problem sa autosave-om i to na 92%. Odlepio sam. Na srecu, ovaj put sam ga brzo resio, na oficijalnom Hothead forumu sam pronasao temu gde su gamedeveloperi okacili fajl koji je sredio situaciju.

100% ??? Svaka cast !!!

Jako mi je zabavno pa me nije mrzelo da sve iscackam u obe igre ;) I nije mi dosta :D

fenomenalne su obe igre... ron gibert je carina! :D

Bearalope! :d

1335a581-7859-48ec-85b4-ef1212dcf4df.jpg

Vrh Dno