Meni je još rano da procenim kakva je igra, ali što se tiče mehanike kretanja i ambijenta ove ostale open world Igre koje sam igra kao da su arkade sa androida, takva je razlika.
Koliko li je para otislo na pravljenje ovoga i da li to soni placa?
Kolko se secam Sony je dao pare (oko 50 miliona ako se ne varam) i potpuno odresene ruke Hideu da radi sta hoce sa DS. E sad ja se pitam sta biva ako igra izgubi pare i proda se manje nego sto su ocekivali?
Dati odresene ruke tom budali je diskutabilno.. eto sta je naradio od ove igre.
Sve vise mislim da je do raskida Konamija i Kojime bas doslo do toga jer je ovaj sa svojim idejama opicen i ko zna sta je zahtevao.. Konami je svima u ocima ispao "zlikovac" ali sad vidim da su mozda oni i normalni u celoj prici
Ne mogu da verujem da niko od recenzenata ne sme da kaže da mu se igra ne svidja. Možda će ACG nešto pomenuti ali i on će da drvi u nedogled.
Ono što sam čitao do sada svi se žale da je igra walking simulator kao što smo i pretpostavili ali na kraju ocena 9 :trust:
Ne mogu da verujem da niko od recenzenata ne sme da kaže da mu se igra ne svidja. Možda će ACG nešto pomenuti ali i on će da drvi u nedogled.
Ono što sam čitao do sada svi se žale da je igra walking simulator kao što smo i pretpostavili ali na kraju ocena 9 :trust:
Ne postoji vise placeni review. Ni od Warner Bros. Vec je ovo jedna forma NDA. Ako je prekršiš, naredni put te zaobilaze. Niko od njih nije placen vec gledaju da dobiju review copy par dana prije ostalih radi broja pregleda.
Tako IGN funkcionise godinama. Ne daju oni 9/10 svakoj igri jer su placeni (evo dali su za NFS 8/10, igra koja je jako jako grozna. Treba probati da se vjeruje. Ali moraju ispoštovati EA), vec recenzenti prestanu dobijati igre prije izlaska ako su oblatili prosli proizvod. Mozes procitati mailove: Poslali smo ali se ocito mail izgubio.
Kada je recimo izlazio middle-earth shadow of mordor, dobijali su igru samo oni koji su poptisali da nece spominjati negativne stvari. Publika je to prva skontala jer je vidjela da dosta legit rencenzenata nije dobilo igru. Mislim da je u to vrijeme o tome TB govorio. A ima i dosta prezentacija iza zatvorenih vrata gdje plate hotel i avionsku kartu. To je ovim "novinarima" gold mine.
Ako dobijes review copy, i ako ne smijes niti spoilati igru niti prikazati stvari koje je na listu stavio sony, totalno je nebitno da li su dobili $ za to ili ne. Jednako je grozno.
Igra je dobila visoke ocene za pricu, tehnicku stranu igre i to povezivanje gomile tacaka prenoseci teret, jer bez toga nema napretka, tako da je sve uvezano i jedno bez drugog ne ide, filzofija zasto to Sam radi itd... Za njegove igre je uvek postojao taj ogroman polaritet od negodovanja do uzdizanja u bozanstvo. Kojima nije lud, covek je sa jedne strane stvarno kreativan i voli da eksperimentise sto malo ko danas radi i svi igraju na siguricu (neki cak ni to ne mogu da odrade kako treba). Pogledajte promociju DSa u Londonu i onaj prostor kako su osmislili (meni kao dizajneru je to vrhunski i vidi se iz aviona da se tu debelo razmisljalo i planiralo, jer ta promocija nije bila klasicna kao kod drugih igara). On je od igre napravio brend sa svim propratnim elementima koji su na prodaju na njegovom store-u (majice, duksevi, posteri, solje, id kartice, ona beba u inkubatoru koju svi hoce da imaju do interaktivnog wallpapera za mobilni gde su ljudi poludeli i traze da negde okaci da mogu da ga koriste-fora je kada se drzi prstom sekund, dva na ekranu da se beba iz sna probudi i okrene). Pa gomila ljudi i dan danas kuka na balone u MGSu i kutije za skrivanje, kao koji kur....c ce to u igri. Po meni su to ti vrcavi genijalni momenti koje niko nije hteo, nije se setio ili nije smeo da ubaci u svoje igre. Kapa dole za njega, ideje koje ima i stavove od kojih ne odstupa, meni se ovakve igre dopadaju, a oni kojima se ne dopada igra uvek imaju nesto drugo na meniju. Tako je bilo i za NMS koji igram od prvog dana do dana danasnjeg, a napljuvan sam na nekim forumima najstrasnije.
Ujedno je pravi primer gde se takve stvari koriste da bi ljudi hvalospevima signalizirali svoj prefinjen ukus i intelekt - "kapiram njegovu igru sto znaci da sam elita..."
Posle današnjeg celodnevnog igranja veliki deo ove recenzije mogu da potpišem.. pogotovo ovo što kaže da je DS gran turismo svih walkin simulatora.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari