Šta je novo?

Deadpool

subaru300hp

Slavan
Učlanjen(a)
18.09.2012
Poena
200
Pretrazih forum i nevideh da ima tema, ako sam propustio izvinjavam se u napred. Pogotovu sto je igra vec izasla.
Igra ko igra ne bi trebala da je nesto narocitno kvalitetna, ali Marvelov anti-heroj i njegova neozbiljnost, sprdanje itd. bi trebale da budu dovoljne za razonodu bar na jedno-dva popodneva.

Cini mi se veselo, mada nisam jos probao..:)

Moj omiljeni strip junak, ali mi igra ne deluje previše interesantno.

Igra je ludnicaaaa :) treba samo malo duze da se igra, sto vise prelazim sve je zanimljivija... nacin na koji se glavni lik sprda sa igracem, sa firmom koja je pravila igru... ma samo odigrajte :)

Poslednja izmena:
Odigrah nekih sat vremena igre i nepamtim da me je skorije ovoliko nasmejao i neki film, a kamoli neka igra. Komentari glavnog lika i njegovih podsvesti na bukvalno bilo sta sto se desava u igri su fenomenalni.
Gameplay je zadovoljavajuci, sarkazam i sprdnja na svakom koraku, graficki izgleda dobro pogotovo ako se uzme u obzir da je radjena u EU3 enginu i igra nepati od nekih iole znacajnih bagova. Tako da stose mene tice igra je za svaku preporuku.

Takav je ceo strip.
Deadpool je lud, pa je probio "4ti zid" i komunicira sa publikom, najjednostavnije rečeno.
I još je konstantno ciničan i *******t.

Beše jedini lik koji je prebio vulverina.

Igra kao igra je cist prosek, al je humor vrhunski skroz su uboli duh Deadpool-a i za to im skidam kapu, jos kada bi za nastavak i napravili kvalitetniju igru gde bi nam kraj bio :D Sva sreca pa je kratka i slatka pa ne uocis toliko mane.

Nazad
Vrh Dno