Pozdrav narode, igra se, doduše ne toliko aktivno, ali makar jedna dnevno, i za sad utisci su jako pozitivni, iako nalet update-ova ostavlja jako lep utisak o budućnosti igrice, item-i su i dalje, makar meni, jedna velika enigma, pa ako neko razume kako stvarno funkcionišu, sa zadovoljstvom bih saslušao savete i objašnjenja.
Igrica 100/10 u svakom smislu 🔥🔥🔥
Igrica 100/10 u svakom smislu 🔥🔥🔥
Mirage je uzasno naporan za igrati protiv na lejnu. Svaki put kad pomislis da izviris pogodi te i samo stakuje onaj glupi pasiv.
Ja sam i dalje u fazi da su mi svi heroji selektovani pa sta dobijem, jedino ivy-a nemam selektovanog a ne znam ni sam zasto.
Za sad mi je lady geist jako zanimljiva i svaki gejm bude neki ludacki 1v3 plej ili prejak def baze sa spamovanjem keca i trojke
Moraću da pokušam i ja sa svim selektovanim herojima, za sad samo Kelvina igram i dobar je, al’ mora da se prati igra sa njim inače smrt je zagarantovana u roku od odmah 😂Mirage je uzasno naporan za igrati protiv na lejnu. Svaki put kad pomislis da izviris pogodi te i samo stakuje onaj glupi pasiv.
Ja sam i dalje u fazi da su mi svi heroji selektovani pa sta dobijem, jedino ivy-a nemam selektovanog a ne znam ni sam zasto.
Za sad mi je lady geist jako zanimljiva i svaki gejm bude neki ludacki 1v3 plej ili prejak def baze sa spamovanjem keca i trojke![]()