Šta je novo?

Dead Space 2 - “The nightmare is over but it will not end”

Bob Marli

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
22.09.2009
Poena
349
Posto je igra i zvanicno najavljena red je da se otvori nova tema.

deadspace7.jpg

47311427.jpg

Dead Space 2 announced, detailed
EA’s finally announced Dead Space 2, as you can see in the PR after the break. It’s confirmed for PC, 360 and PS3, but there’s no date.

Apparently, Isaac’s going to be “taking the fight to the Necromorphs” this time, with new weapons, new characters, and “epic zero-G environments”.

“We’re thrilled to jump back into the series, making the next chapter in Isaac’s journey,” said EP Steve Papoutsis.

“The infection continues to spread throughout space and our hero Isaac Clarke is the only person able to contain it. There are still loads of Necromorphs that need killing.

“In Dead Space 2, not everything is exactly as it seems. Expect plot twists that will surprise you and a huge cast of twisted, disgusting monsters that are sure to scare the daylights out of you.”

Hit the link.

EA ANNOUNCES DEAD SPACE 2
Sequel to Award-Winning Horror Game Delivers Intense, Personal Saga that Sends Chills through Deep Space

Guildford, UK – December 7, 2009 – Visceral Games, an Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) studio announced today that the award-winning Dead Space™ franchise will continue to frighten gamers with its stunning sequel, Dead Space 2. Isaac Clarke returns for another heart-pounding adventure, taking the fight to the Necromorphs in this thrilling action-horror experience. New tools to gruesomely slice and dismember the Necromorphs complement Isaac’s signature plasma cutter, empowering him as he meets new characters, explores epic zero-G environments, and fights against a relentless Necromorph onslaught. Survival isn’t the only thing on Isaac’s mind in Dead Space 2 – this time, he calls the shots.

“Like so many gamers worldwide, we love the Dead Space franchise and are very excited to announce a new game in the series,” said Nick Earl, Senior VP and Group General Manager at EA. “Visceral Games is quickly becoming known for delivering high-quality, action-packed games. Dead Space 2 is on target to deliver a jaw-dropping experience gamers won’t soon forget.”

“We’re thrilled to jump back into the series, making the next chapter in Isaac’s journey,” added Steve Papoutsis, Executive Producer of Dead Space 2. “The infection continues to spread throughout space and our hero Isaac Clarke is the only person able to contain it. There are still loads of Necromorphs that need killing. In Dead Space 2, not everything is exactly as it seems. Expect plot twists that will surprise you and a huge cast of twisted, disgusting monsters that are sure to scare the daylights out of you.”

Originally launched in 2008, Dead Space quickly became one of EA’s top rated wholly-owned intellectual properties. With close to 100 industry awards and an average critic score of 89*, Dead Space became a hit with horror and videogame fans worldwide. In 2009, EA launched Dead Space Extraction for the Wii™, a prequel to the original Dead Space that expanded the fiction and brought the franchise to a new audience.

Dead Space 2 is being developed for the PlayStation®3 computer entertainment system, the Xbox 360® video game and entertainment system and on PC. This product has not yet rated by PEGI. Follow us on twitter at: www.twitter.com/isaacclarke. Become a fan on Facebook at www.facebook.com/deadspace. For additional information and news, visit www.deadspacegame.com

Dead Space 2 - “The nightmare is over but it will not end” ... HAHAHA... koji radni naslov za igru, ko da Disney pravi nesto za uzrast do 3 godine :)

Da, da bas je Dead Space igra za decu. Nije to podnaslov igre, vec znacenje one trip slike.

Dobro je shto je Isaac prezhivio susret sa ''dragom''...
Necu mnogo pratiti najave o DS2 , jer ne zhelim da ishta znam unaprijed.

Pa mozda cemo u DS 2 igrati kao polu nekromor, nesto slicno kao u Resistance 2. :) To bi bilo mozda zanimljivo. :)
Ono sto me najvise zanima oko DS 2, gde ce se desavati ovaj put radnja, dal na Zemlji ili opet neka planeta, umirem od zelje da saznam.
Samo nece ova igra jos godinu dana. :(

My god, it's full of scars...

:D

Prva slika iz igre.
Ovi sto su igrali trebali bi da primete novinu na "rudaru". :)

dead-space-2-gi.jpg

Ovo mi je definitivno igra koju najvise iscekujem nardene godine.

Uffff jeeeedva cekam...Dead Space je bio iskustvo koju cu uvjek pamtiti !

Evo konacno pravog infoa oko same igre. Ovo stvarno zvuci mnooogo dobro, vec me vata takozvani hype! :(
Ovaj drugi deo ce biti napredak kao npr Asassins Creed 1 i 2.

Info from latest issue of Game Informer

- DS2 will take place in more open environments at space city station "Sprawl" - shopping malls, schools, churches, and a lot more.
- Issac will speak this time
- Could change direction in zero-G by shooting in opposite direction
- Hints to a multiplayer
- Visceral Games wants to make DS2 more "epic"
- More monsters, more guns and so on

Ceo tekst:
http://www.relyonhorror.com/content/depth-dead-space-2-info

Poslednja izmena:
Evo jedan intervju koji otkriva dosta novina o samoj igri, gameplay izmenama.
http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=230172
Najbolji mi je ovaj deo kad spominju RE5, kao da ne naprave od DS nesto nalik RE5. :d
Ako stvarno okolina u igri bude unistiva to ce biti mnogo dobro. Zamislite kad vas juri necromor, vi razvalite zid, i tako sebi nadjete bolje mesto za borbu.
Kako li planiraju da naprave jo strasniju igru, to me je skroz zaintrigiralo...

Evo jos nekih novina, vesti, preorder je poceo. :D

http://www.amazon.com/gp/product/B0...=1789&creative=390957&creativeASIN=B00309XHD0
http://www.destructoid.com/visceral-answers-your-dead-space-2-questions-158030.phtml

Evo screenova iz same igre, ovo izgleda mnogo dobro. Ovo su izgleda deca nekromori...

dead-space-2_dec22_08.jpg

dead-space-2_dec22_01.jpg

dead-space-2_dec22_02.jpg

dead-space-2_dec22_03.jpg

dead-space-2_dec22_04.jpg

dead-space-2_dec22_05.jpg

dead-space-2_dec22_06.jpg

dead-space-2_dec22_07.jpg

Sorry za ovoliko postova za redom.

Haha :)

Marli, imam insider info, izlazi Fifa - Blood omen :d

ZNas sta bice DS 2 horor do dzjaja !!!!

Oni "screenovi" su izgleda jedan jedini shot samo iz svih mogucih uglova :p BTW jedva cekam ovo...

Pfff ode mas u propas` :p

Poenta igre jeste horor.

Ne sumnjam da ce igra biti horor. Bas zbog toga su ljudi bili odusevljeni. Najbolji zvuk u igrama ove generacije. Sta bi dao za jedan RE u ovakvom izdanju.

Ovo ce za mene kad izadje igra da bude slicna situacija kao sa Mass Effect 2, tj. da moram odigram oba dela sudeci po tome koliko je Bob Marli hajpuje he he.

Nema tu sta da se hypeuje. DS 1 je ubedljivo najbolji horor u ovoj generaciji konzola. Po meni i najbolji zvuk ikada, nikad se nisam okretao po sobi od urlika cudovista. :D Z-5500, mrak + Dead Space = raj za mene. Nema lepseg osecaja nego kad te nesto uplasi. :)
Od DS 2 ocekujem samo jos bolje, nemaju sta mnogo da menjaju da bude vrhunska igra.

[YOUTUBE]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/p8VX7jZJl4Y&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/p8VX7jZJl4Y&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]

Nema tu sta da se hypeuje. DS 1 je ubedljivo najbolji horor u ovoj generaciji konzola. Po meni i najbolji zvuk ikada, nikad se nisam okretao po sobi od urlika cudovista. :D Z-5500, mrak + Dead Space = raj za mene. Nema lepseg osecaja nego kad te nesto uplasi. :)
Od DS 2 ocekujem samo jos bolje, nemaju sta mnogo da menjaju da bude vrhunska igra.

Dead Space nije horor već obična prepadalica i vrištavac kao npr Doom3. Stariji i iskusniji igrači sigurno se sećaju Hellnight sa ps1 http://www.youtube.com/watch?v=CNOtdP-pcYo&feature=related. E ta igra je nenadyebivi horor. Čak i posle toliko vremena. Jedina igra zbog koje mi je jeza silazila niz kičmu. Igru je pravio Atlus (Demons Souls)

Poslednja izmena:
Ma gde zna dete shta je horor :d

Dead Space nije horor već obična prepadalica i vrištavac kao npr Doom3. Stariji i iskusniji igrači sigurno se sećaju Hellnight sa ps1 http://www.youtube.com/watch?v=CNOtdP-pcYo&feature=related. E ta igra je nenadyebivi horor. Čak i posle toliko vremena. Jedina igra zbog koje mi je jeza silazila niz kičmu. Igru je pravio Atlus (Demons Souls)

Zasto si u zagradu iza Atlusa stavio Demons Souls?

Demons Souls je projekat Sonyevog japanskog studija i From Software... Atlus je samo izdao igru u SAD-u, jer Sony to nije zeleo. Nikakve druge veze oni sa igrom nemaju. :)

Zasto si u zagradu iza Atlusa stavio Demons Souls?

Demons Souls je projekat Sonyevog japanskog studija i From Software... Atlus je samo izdao igru u SAD-u, jer Sony to nije zeleo. Nikakve druge veze oni sa igrom nemaju. :)

Sa tim "projekat" zvučiš ko turbo folk pevaljka kod Marinkovićke na Pinku. Znao sam da Atlus ima neke veze sa Demons Souls. Pogrešio sam što sam mislio da je Atlus radio DS, eto ako si ponosan da ti udelimo neku lentu. Btw koliko si imao godina 1999.?

Svako ima svoje favorite, ali reci za Dead Space da nije horor je stvarno netacno. Kontam da PS1&2 imaju dobre horor igre, ali ja sam poceo sa RE i takve igre volim, akcione survival horore. Silent Hill jeste mnogima genijalan, ali meni je dosadan kao izlazak sa ribom kojoj je IQ 80. :)
Vec sam 20 puta pisao kako treba igrati Dead Space, u mraku, nocu, sa 5.1, i posle 2h igranja u takvoj atmosferi ko se ne bude cimao, tripovao, okretao u sobi voleo bi da ga vidim.
I dalje tvrdim da igra ima najbolji zvuk u ovoj generaciji igara.
Vidi iz trejlera da su ubacili neke Jetpack u cizme, time valjda zele dinamicniji gameplay. Ne verujem da mogu nesto posebno da pogrese u vezi DS 2, samo druge lokacija, novi Nekromori, nove cake, bolji boss fightovi i to je to.

P.S. 1999te je imao 6god. :D :D

Poslednja izmena:
Svako ima svoje favorite, ali reci za Dead Space da nije horor je stvarno netacno. Kontam da PS1&2 imaju dobre horor igre, ali ja sam poceo sa RE i takve igre volim, akcione survival horore. Silent Hill jeste mnogima genijalan, ali meni je dosadan kao izlazak sa ribom kojoj je IQ 80. :)
Vec sam 20 puta pisao kako treba igrati Dead Space, u mraku, nocu, sa 5.1, i posle 2h igranja u takvoj atmosferi ko se ne bude cimao, tripovao, okretao u sobi voleo bi da ga vidim.
I dalje tvrdim da igra ima najbolji zvuk u ovoj generaciji igara.
Vidi iz trejlera da su ubacili neke Jetpack u cizme, time valjda zele dinamicniji gameplay. Ne verujem da mogu nesto posebno da pogrese u vezi DS 2, samo druge lokacija, novi Nekromori, nove cake, bolji boss fightovi i to je to.

P.S. 1999te je imao 6god. :D :D
U *** igrao se u prašini dok sam đuskao Hellnight:d

Nazad
Vrh Dno