Šta je novo?

Dead reefs

mikelebg26

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
09.10.2005
Poena
319
Fanatasticna avantura, konacno nesto za prave zaljubljenike u ovaj zanr igara. Fantasticna grafika, odlicna prica, sve je zaista vrhunski

Znaci detektivska igra. Mnogo price sa npc likovima. Sveska pored tastature za clue pointe?
Uf.

Features:

* A fascinating and mysterious adventure that takes place in the 18th century and spreads over several decades, combined with an absorbing murder investigation
* Play as a detective and defy unnatural events, solve challenging riddles and risk your life to defeat a vicious killer
* Truly non-linear gameplay in which your actions determine unique outcomes and endings
* Full 3D environments using Virtools® technology
* Stunning graphics, real-life characters, and gorgeous animations

Minimum:

* Operating System: Windows® 2000/XP/Vista™
* CPU: AMD® 1800+ (1.5 Ghz) or Intel® 1.8 Ghz
* RAM: 512 MB
* CD-ROM: 4x (or PC DVD-ROM Drive)
* Video: nVidia® GeForce® 5200fx or ATI® Radeon® 9200
* Sound: 16-Bit Sound Card
* DirectX® 9.0c
* Hard Disk Space: 860 MB
* Input: Keyboard, Mouse and Speakers

Napljuvase je na torrentima. Lose komande, gameplay bez smisla.
~860MB full ili 260Mb rip.

Poslednja izmena:
нисам чуо али ме је заинтересовала и тренутно је "купујем". има ли још неко неки инфо о игри?

Meni ovo strasno laguje, skroz neigrivo. Jel probao neko?

Probao i ja,samo na pet minuta.Kontrole mi deluju veoma glupo (samo se nešto okreće),nisam se preterano upuštao u priču.

Kod mene definitivno nisu cista posla. Normalno udjem u igru, mada mi vec glavni meni malo sporije radi. Kad krene igra, na onom doku, katastrofa. Najzanimljivije je sto igra ustvari radi dobro, lepo se vidi po animacijama uzadi, camca, pa cak i glavnog lika koji se standardno prebacuje sa noge na nogu ili sta vec kad ne diras nista. Kad pokusam da se krecem, treba mu bukvalno 10 sekundi da odreaguje na komandu, i to vazi za sve komande na tastaturi, znaci atrl-alt-delete, ili alt+f4, win taster... nebitno. Kad uspem nekako da dodjem do task managera, proc je zakucan na 100%. Stavio sam nove catalyst-e i opet isto :mad:
Jel ima neko neku ideju, bas mi se sad igra :mad:

EDIT: Probao sam i sa spustanjem rezolucije i efekata, opet isto.

Poslednja izmena:
Код мене ради сасвим ок. Контроле су на тастатури (мало сам се разочарао јер сам очекивао поинт клик), али сам се брзо привикао на команде. У доњем десном углу имате као неки "крст" и кад приђете неком објекту, или човеку, на одговарајућем делу крста се појави око, или уста, да би сте знали шта можете да радите са тим, и наравно кликнете одговарајућу стрелицу на тастатури за активацију (*** ала сам конфузно објаснио). Графика је за првих пар минута сасвим задовољавајућа, мада ми гласови ликова делују као да су глумци незаинтересовани за своје улоге, тј као да су их пушком терали да дају глас. Препоручујем онима који воле овај жанр да испробају!

Poslednja izmena:
ok igra u sve u svemu totalno nezahtevna , mada kako se blizi kraj postaje slabija po pitanju price.

и изгледа да је пуна багова, ја сам данас наишао на један јер сам урадио нешто што су програмери предвидели за касније. и тако се заглавио и једини лек за сада је лоадовање старијих сејвова. а видим није то једино место где су се људи заглавили.

I ja sam par puta uradio nesto sto nisam trebao pa sam morao da ocitam igru. Nego sad sam zaglavio ne znam sta da radim citao sam walkthrough al mi nije pomogao :) treba da udjem u Edwardovu sobu uradim sve kako pise i nece. Ovog dela nema kod mene "Look at the door and a comment about a simple pin can open the door" ja dodjem kod vrata i insta samo kaze locked jel zna neko sta treba da uradim? To je ono posle groblja kad te zatvori dole pa moras kroz prozor da izadjes.

otkljucaj vrata :)

Vrh Dno