Šta je novo?

Ddr400 ?

TheGhost

Čuven
Učlanjen(a)
29.10.2002
Poena
619
Da li neko zna gde ima da se kupi neka brand name memorija DDR400, nigde ne vidjam po oglasima, ako neko moze ovde da napise ili na PM ako je prob. btw: da li je velika razlika izmedju DDR333 i DDR400 ?

Izvinjavam se sto upadam, mene zanima isto pitanje, ali imam jos par pitanja:

1. Kako mogu da vidim koju memoriju imam u racunaru? Koji program preporucujete?
2. Da li mogu da stavim dva razlicita modula DDR memorije i da li oni mogu da rade zajedno bez problema?

outlaw je napisao(la):

1. Kako mogu da vidim koju memoriju imam u racunaru? Koji program preporucujete?
2. Da li mogu da stavim dva razlicita modula DDR memorije i da li oni mogu da rade zajedno bez problema?
1.Izvadi memoriju pa pogledaj :D
2.U principu mozes ali pozeljno je takve situacije izbegavati

Naravno da znaci, mnogo, pod uslovom da dignes fsb na 200, u suprotnom ne znaci nista! A DDR400 to mozes da uzmes corsair ili kingston hyperX pa ti biraj, obe su skupe mnogo. Ne znam da li ti to stvarno treba, jer je pitanje sta ti imas i da li ces uopste moci da dignes fsb na 200.(Moze i asinhrono da ide memorija od fsb, sto je narocito dobro kod intela posto je mnozilac fiksan. U tom slucaju isto dobijas na performansama u odnosu na PC333)

outlaw je napisao(la):

odgovor na pitanje 1 sisoft sandra mozes ga download ovati sa interneta neznam tacno koja adresa oli ajde na gooogle i napisi download sisoft sandra. Program je super milion informacija odgovor 2 mozes da stavis al ce ti sva raditi po frekvenciji slabije

outlaw je napisao(la):

odgovor na pitanje 1 sisoft sandra mozes ga download ovati sa interneta neznam tacno koja adresa oli ajde na gooogle i napisi download sisoft sandra. Program je super milion informacija odgovor 2 mozes da stavis al ce ti sva raditi po frekvenciji slabije

Nazad
Vrh Dno