Šta je novo?

DDR3 Pomoc

Bratislavr

Slavan
Učlanjen(a)
20.08.2007
Poena
319
Igrom slucaja sam dobio plocu ASUS Striker II Extreme, naravno sledi kupovina DDR3 moze li neko da predlozi nesto u solidnoj ceni a da valja 😉

Solidna cena za DDR3 ne postoji😀. DDR3 je apsolutno neisplativ. Bolje prodaj tu plocu i uzmi nesto normalno sa DDR2.

Poslednja izmena:
cini mi se da je kmelektorink kod nas prisutan u vidu Tehnomarket lanac prodavnica... mada ne drze tako nesto.... a mozda i tripujem 🙂

Poslednja izmena:
Hvala ti na linku nacu nekog da mi dogura od preko 🙂😉

veruj mi,ako stvarno ne planiras da guras neki jaci sli,ta ploca ti nece valjati.. Juzni most se toliko greje da kad stavist prst na njega,bukvalno se lepi.. smrt

Ne planiram da guram SLI imam jednu 8800GT karticu i to mi je dosta, a vec neko vreme planiram da predjem na Intela pa mislim da je sad pravo vreme. A sto se tice juznog mosta moze li neki dodatni kuler da resi problem, kod mene u kucistu je i ovako guzva pa mislim ako stavim jos neki kuler da ce da poleti :d

Ne planiram da guram SLI imam jednu 8800GT karticu i to mi je dosta, a vec neko vreme planiram da predjem na Intela pa mislim da je sad pravo vreme. A sto se tice juznog mosta moze li neki dodatni kuler da resi problem, kod mene u kucistu je i ovako guzva pa mislim ako stavim jos neki kuler da ce da poleti :d

Vidi, ako je to to,onda bolje prodaj plocu... Za te pare uzmi neku bolju plocu,recimo DFI X48 koji sam testirao,ali ti preporucujem da sacekas P45 kad vec prelazis na Intel 😉

...

DDR3 se ne isplati uzimati!

Hvala vam svima puno na savetima porucio sam iz Austrije OCZ Reaper HPC Edition DIMM Kit 2GB PC3-10667U CL6-6-6-18 (DDR3-1333) za 150e mislim da je dobra kupovina sad jos da padne neki procesor i zavrsio sam sa lupanjem glave :wall::wall::wall: :wave:

Nazad
Vrh Dno