Šta je novo?

Ddr2-1347

• Začetnik teme Začetnik teme Nedjo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nedjo

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
12.07.2000
Poena
800
jesam li ja lud ili ne vidim CPU-Z validaciju?
Bilo kako bilo sve se izgleda na kraju svodi na srecu 🙂

Poslednja izmena:
nit je napisao verziju biosa....nit mu je memorija zapravo radila na 2.45V vec na 2.4V (poznata pricha sa padom napona za memoriju na p5bdeluxe)...a najbolje mi je od svega 550 MHZ 4 4 4 8 🙂
Ako ovo nije prevara i marketing ja neznam shta jeste....
Da se razumemo! voleo bih da greshim 😉

Ako je sve ovo istina onda Micron konacno ima konkurenciju 😀
Mada nigde nije vrteo S&M MemoryTest da to lepo proprzi :d

WTF da nije ovo nesto kao nas optimus prime(zali boze sto zauze tako dobar nick i sto bruka transformerse)
ako je ovo stvarno onda svaka cast rispekt prema coveku

Odavno staxm vrti preko 600 ne micron memorije, nije poenta imati memoriju koja moze 650Mhz na 6ticama, nego onu koja to moze na 4kama 😉. Tako da micron sigurno nema konkurenciju nalazost jos uvek.

Odavno staxm vrti preko 600 ne micron memorije, nije poenta imati memoriju koja moze 650Mhz na 6ticama, nego onu koja to moze na 4kama 😉. Tako da micron sigurno nema konkurenciju nalazost jos uvek.

animaN je napisao(la):
a najbolje mi je od svega 550 MHZ 4 4 4 8
I to na 4M....
Sta ti mislish o svemu ovome? 🙂
Ako je istina ko shisha micron....

Ima jos jedna stvar Microni su se dokazali kod mnogo ljudi, a ovo je jedan covek. Pitanje je da li ce bas svi ici na 550 sa cetvorkama :wave:

I to na 4M....
Sta ti mislish o svemu ovome? 🙂
Ako je istina ko shisha micron....

Treba videti da ih neko prvo proprzi na dobrom naponu ovako se samo nagadja, ja bih licno voleo da se izbaci nesto u rangu microna.

Pa bilo bi dobro da se Micronu pojavi konkurencija.
Situacija je da je Micron ono sto je nekada bio Winbond, samo nam fali neko kao onda Samsung da na pravi odgovor 😀

Konkurencija samo dobro moze da nam donese!
Zato svi chvrsto drzimo palcheve 😀

CPU Intel Core 2 Duo E6300
Motherboard ASUS P5B Deluxe Intel P965 Chipset
Memory Twinmos Twister X 2 x 512MB PC2-6800
Graphics Card XFX 7800GTX
Hard Disk Drive Seagate 80GB Barracuda SATA Hard Disk Drive
PSU OCZ 520w PowerStream
Operating System Windows XP Professional SP2

1.gif

Je l' video neko da nije uboden XFX 7800GTX? :trust:

A SATA disk koji nije uboden je druga prica 😀 :d

A cak mi se cini da ovo nisu kablovi kakve OCZ stavlja na svoja napajanja, vise podsecaju na Seasonic 🙂

prvi put vidim neke non-micron chipove preko [email protected] ovakvih skorova jos vise i jos boljih...bitno da se stvara konkurencija

evo malo dobrih rezova Dekarine memorije o commanda...napon ddr je smesnih 2,425v

a evo i validacije da ne padnu prozivke 😉

ima ovde jos dosta prostora i videcemo da se jos popravimo ovih dana,cilj je ovaj 700MHZ club:d

:wave:

1.gif

Je l' video neko da nije uboden XFX 7800GTX? :trust:

Pogledaj u masinu sa koje se vuce napajanje! U nju je ubodena zelena 'vidija kartica koja ocigledno ima chipove na nalicju PCB-a, sto ce reci da je to taj 7800GTX. Covek je samo po inerciji prepisao specifikacije. Cisto sumnjam da bi VR-Zone fakovao rezultate!

@BigJoe imao sam ja OCZ-a sa takvim kablovima, a i Shamino stoji iza vrzone-a tako da cisto sumljam da oni fakeuju.

Dobro, verovatno nije fake, ali izgleda da se sve svodi na jako dobar primerak 😉

prvi put vidim neke non-micron chipove preko [email protected] ovakvih skorova jos vise i jos boljih...bitno da se stvara konkurencija

evo malo dobrih rezova Dekarine memorije o commanda...napon ddr je smesnih 2,425v

a evo i validacije da ne padnu prozivke 😉

ima ovde jos dosta prostora i videcemo da se jos popravimo ovih dana,cilj je ovaj 700MHZ club:d

:wave:
Tebi staxm svaka chast!
Uredno si sve predstavio, ali ti si stari faker 😀 😀 😀

Nazad
Vrh Dno