Mogu ja umesto Nedje? :dRingeRaja je napisao(la):@Nedjo
Da li mislish na KingMax Super Ram sa crvenim pcb-om, i ako je to on da li se prodavala "Tiny" verzija, poshto je na sajtu mb-a nema u cenovniku?
Buy the way, koliko moze da se przi?
http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=36Baraba je napisao(la):koja je nazivna magistrala tog geil-a
Pa za 24/7 radi na 285:d MHz-a na DFI RDX200 ploci i Venicom 3000+.Baraba je napisao(la):to znaci da ti njih podignes na 290mhz?
A zasto bi ih sprzio.Napon je u dozvoljenim granicama,cipovi tj hladnjaci su mlaki na dodir a uostalom tako rade vec 3/4 meseca.24/7 znaci 24 sata svakodnevno NON-STOP.Baraba je napisao(la):Sta ti znaci to 24/7? To mi reci.
A tih 285mhz mislis da ti nece sprziti DDR?
Hmm, bojim se da neces bas puno ici sa tom memorijom.Uostalom probaj, zavisi dosta do samih cipova na memorijama. Neki value Corsaire-i idu do 245/250 a za Kingston cisto sumnjam.Baraba je napisao(la):Pa ok, to znaci da treba da imas posebnu memoriju za tako nesto.
Ja imam obicnu ddr 512 corsair i kingmax 400.
Onda moje verovatno nece moci preko 220mhz? Sta ti mislis?
Nemam kingston nego kingmax, ali OK.vlada_o je napisao(la):Neki value Corsaire-i idu do 245/250 a za Kingston cisto sumnjam.
Sorry King-nesto:dBaraba je napisao(la):Nemam kingston nego kingmax, ali OK.
znaci trebalo bi neke sa kulerima da uzmem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari