Šta je novo?

DCS: A-10C Warthog

Vidim,zainteresovanost za ovaj zanr na Bench-u je enormna...:sceptic:

Ma ima zainteresovanih. :)
Pratim ja razvoj ove simulacije odavno ali ipak mnogo više preferiram simulacije kao IL-2/HFSX ili ROF. Mnogo mi je zanimljivije kad protiv dobrog protivnika potrošiš 10 minuta u dogfightu da mu uđeš u "6", nego ove moderne simulacije "fire & forgget" tipa. Evo Lock On nisam startovao ne pamtim a IL-2 pičim skoro svaki dan zadnjih nekoliko godina.

Sviđa mi se koliko je ova igra precizna i realna (start up aviona npr.) ali se plašim da ce baš to odbiti 99.9% ljubitelja simulacija.

Nije mi jasno ovo sa TBS!

To ce da bude zasebna igrica ili samo kompilacija Black Sharka, Lock On-a, A-10?

Izgleda zasebna, ali kao deo kolekcije ostalih koje ce vorevatno biti na prodaji kao 2in1 , 3in1 ili kakogod.

Uvek sam voleo ratne simulacije, igrao ih sve redom (obozavao IL2 , F16,...) ali se vise jednostavno nema vremena. I Arma-u II odigram neki put onako na kasicicu. ***, a tako je lako bilo dok se bilo u srednjoj :p

TBS je, ustvari,nesto kao ogranak Eagle Dynamics-a ili kao paralelna produkcija ali iskljucivo za profesionalnu uptrebu tj. za vojne potrebe.DCS Ka-50 i sada A-10C su i nastali zbog sklopljenog ugovora izmedju ED i ruske/americke vojske kao softver za trening pilota ,helikoptera i A-10.Srecom, "klijentela" je dozvolila da softver sme da se iskoristi i komercijalne svrhe tako...

DCS: A-10C je sledeći u nizu simulacija DCS serijala, započetog Crnom Ajkulom Ka-50. U pitanju je civilna verzija simulatora koji je ruski Eagle Dynamics razvio za potrebe preobuke pilota sa A-10A na A-10C u američkom vazduhoplovstvu (tačnije, u Air National Guard). Mislim da više od toga ne treba reći što se detaljnosti simulacije tiče. Naravno, postojala su neka ograničenja po pitanju pojedinih sistema koji su još uvek vojna tajna, ali ostnovni model je isti kao vojni, pa čak i detaljniji (njih je najviše interesovalo upoznavanje sa kokpitom i raznim procedurama, a letni model manje).
Za one koje ne interesuju toliko detalji, postoje pojednostavljena "game" podešavanja.

Očekuje se da bude gotov krajem godine, a od juče ga je moguće naručiti u pretprodaji po ceni od oko 40e. Svi koji ga sada naruče, dobiće pristup beta verziji koja je trenutno dostupna kao bonus!

http://www.digitalcombatsimulator.com/

Trailer:
[YOUTUBE]Co8LKJh6Xc0[/YOUTUBE]

Trenažni sistem simulatora:
[YOUTUBE]CV35B-vfT4U[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]_MDnglKtcSA[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Pored FC2 i BS ov je must have ! Volim sto su definitivno presli na clicklabel cokpit, steta sto ga nema u IL2 seriji :(

Sva sreca pa ne znam za bolje ;)

ma ova je simulacija vrhunski odradjena... ali ***. nemam vremena ni energije da studiram elektroniku A-10...
Generalno su mi simulacije WW2 daleko igrivije i tripoznije - od "Beyond visual range combat" elektronike... a kad je moderna era u pitanju, tu me vise zanima lovacka avijacija nego kako A-10 satire "bad guys"... bas taj A-10 mi je jedna od nagadljivijih pojava u svetu u kom zivimo.

Vrhunski odradjeno ali... not my cup of tea.

Auuu!

Ne igrah nista slicno jos od Falcon 4.0 SP4.2 BMS 2.0 pre tri godine

Joj, samo kad pomislim na 15-minutnu realnu start-up proceduru:D

1) Laser On
2) Paveway
3) Xin Loi My Boy!!!

bas taj A-10 mi je jedna od nagadljivijih pojava u svetu u kom zivimo.

Vrhunski odradjeno ali... not my cup of tea.

Razumem te potpuno ali,ipak, A-10 je samo masina i nista vise od toga.
Na kraju krajeva, uz danasnju politiku, ne bi me cudilo da Mr,Suntanovac nabavi par komada i za nase potrebe...:p

Ma sigurno, da ore njive sa njima, za drugo ne bi smeo da ih upotrebi:D Pa ni ove krševe što imamo ne održavamo, jadni ovi naši piloti:(

Mada ne znam kako se pokretje nuklearna elektrana, ipak mi se chini da je lakshe nego upaliti A-10 :(

Ajde perkane nemoj da si na kraj srca, prosto je ko pasulj !

Dodji da ti pokazem kako se pali KA-50 :D

Fenomenalno !!!!

A-10 je moderni sturmovik, i meni je zanimljivije to nego da se jurim sa lovcima:D
Ali od prvog Flankera, nedostaje im lepsa grafika/zvuk/dobro peglanje igre. Nadam se da ce biti bolje od black shark-a po pitanju toga...

Nazad
Vrh Dno