Šta je novo?

DCR-hc-46 i win 7 kako resiti problem?

Nikola1

Čuven
Učlanjen(a)
13.04.2003
Poena
650
Dakle problem je u win sedam prebacivanje materijala sa dv kasete na hard.
Skinuo sam sa http://esupport.sony.com/US/perl/swu-list.pl?mdl=DCRHC46&SelectOS=48#div_pos_130 ovog sajta sve sto je potrebno i instalirao ali nece ne vidi opste kameru da postoji a spojeno je putem dv kabla najbolje sto postoji na njoj za prebacivanje pa i putem usb kabla ne desava se nista,dok je to sve na xp-u bilo lepo radilo.Sad kad mi zatrebalo nisam ni znao da nece dok nisam probao.
Ima li netko neku sugestiju ili predlog sta bi moglo biti?

U principu Win 7 sam posle ukljucenja uredjaja prepozna nov hardver i ako mu treba nesto nadje na netu . Posto si radio na XP normalno (firewirw kabel i kartica) probaj da nadjes nekog drugara ko ima Win 7 pa pokusaj kod njega da povezes kameru ili nadji drugi kabel za vezu kamere i kartice . Pozdrav !

Ma nece nikako na win seadm.Probah ponovo na xp koji mi je na drugom hardu sve radi.

Istina je, ja imam isti problem sa DCR-HC24. Ako neko zna resenje, bio bih puuuuno zahvalan.

Mozda ce ti sledece uputstvo pomoci:
* Idi u Device Manager i klikni na IEEE 1394 Bus host controllers
* Klikni na strelicu kako bi ispod izasla fireware kartica koju koristis. U mom slucaju je to NEC 1394 OHCI Compliant Host Controller
* Klikni desnim dugmetom na njega i onda klikni 'update driver software' iz menija
* Selektuj opciju 'browse my computer for driver software'
* Zatim opciju 'let me pick from a list of device drivers on my computer'
* Sledece ce se pojaviti 3 drivera koju se mogu izabrati
* Selektuj '1394 OHCI Compliant Host Controller (Legacy)'
* Instaliraj driver

Neki kazu da ko ima problema, na isti princip mogu da srede problem i u Windows 7 i Windows Vista. Pa srecno!

Ja imam kameru DCR HC37 i win7 x64 i sve radi bez problema. Nisam čak ni drajvere instalirao. Radim sa pinnacle studio 12 i sve šljaka.

Nazad
Vrh Dno