Šta je novo?

Dc ++

• Začetnik teme Začetnik teme VDbg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

VDbg

Slavan
Učlanjen(a)
13.10.2005
Poena
301
Neki hub-ovi me odbijaju sa obrazlozenjem turn on your tags.
Sta to znaci ?

imas u opciji appearance da stikliras opciju Tag, ali ne znam da li je to to...

Stavi mu u opcijama da emulira dc++ klijent, mozda pomogne. Mnogi hubovi samo dc++ dozvoljavaju.

Poceo sam da skidam nesto sa Bit Cometom i to mi je skinulo 3%. Onda sam stavio novi download direktorijum u e: drive i tamo prebacio sto je skinuo. Posle kad sam nastavio sa skidanjem, kad mi skida pise mi na pocetku da je 0%. E sad fora je sto se taj od 500 MB temporari file nastavio povecavati. Prvi put kad sam sacuvao projekat pisalo je da je default dirktorijum u Program Files\Bit Comet\Download. Ja sam cak promenio lokaciju temporarnog fajla, pritisnuo resume i posle toda i dalje pise 0% na pocetku. Da li ipak ja skidam nove podatke za taj fajl tj. da li se on normalno nastavlja?

Moras ponovo da skines ili da otvoris torrent u bitcomet i kada te pita gde da ga sacuva ti izaberi folder u kome si prebacio ono sto je skinuo.

Da li mi neko moze reci gde se upisuje u DC++ nshub.homelinux.net:411?

Moze li neko da mi posalje na [email protected] program Peerweb DC++ 0.41, normalno onaj ko je sa brzom vezom? Potreban mi je hitno zato sto ne mogu da ga skinem ni sa jednog sajta, posto prijavljuje onaj 404 error not found on server.

Ralex2 je napisao(la):
Da li mi neko moze reci gde se upisuje u DC++ nshub.homelinux.net:411?

Idi u Favorites Hubs (Ctrl+F) i tamo imas New pa ukucaj adresu i posle se konektuj..

Ralex2 je napisao(la):
Moze li neko da mi posalje na [email protected] program Peerweb DC++ 0.41, normalno onaj ko je sa brzom vezom? Potreban mi je hitno zato sto ne mogu da ga skinem ni sa jednog sajta, posto prijavljuje onaj 404 error not found on server.

I ja sam imao isti problem, na svakom sajtu link vodi ka jednoj jedinoj adrresi koliko sam mogao da primetim tako da sam odustao od skidanja sa weba i potrazio ga na DC++ i, naravno, nasao ga i skinuo 😉

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno