Spotter je napisao(la):3. Klines na search i dalje ces znati. Biraj usere sa slobodnim slotovima, X/Y oznacava broj zauzetih/otvorenih slotova (npr. 10/10 znaci nema slobodnih slotova i moras da cekas, sto ima smisla ako imas flat konekciju).
Aleksej je napisao(la):Sad si me bacio u rebus. Zar 10/10 ne znači da su svih 10 slotova slobodni?
old man je napisao(la):Ej a koje su vam brzine skidanja muzike ili nekog programa.Ja imam ISDN, a opet mi ide jako sporo, od 1kb/s - 3kb/s...Moze li to nekako da se ubrza?
Pozdrav od OldMana :eyebrows:
Ivan™ je napisao(la):MA NECE MOM ORTAKU DA RADI !!!!
Naime nakon sto odaberu hub i konektuju se na njega opcija SEARCH ne radi tj. nece da izbacuje rezultate, ma sta ukucao da trazi.
DA LI ZNA NEKO KAKO DA RESIM PROBLEM ??
Ivan™ je napisao(la):MA NECE MOM ORTAKU DA RADI !!!!
Naime nakon sto odaberu hub i konektuju se na njega opcija SEARCH ne radi tj. nece da izbacuje rezultate, ma sta ukucao da trazi.
DA LI ZNA NEKO KAKO DA RESIM PROBLEM ??
100-200-300 kb/s? Gde? Ovde u YU? Ja i dalje i pored svih pokusaja ako dodjem do 5kb/s, mogu da pevam od srece...Visente je napisao(la):To ne zavisi samo od tvoje veze već i od veze onoga od koga nešto skidaš, kao i od čvorova kroz koje ste povezani. Ono što je najbolje u takvom slučaju uraditi jeste da probaš skinuti isti fajl od različitih usera, pa videti od koga skida najbrže, ako je veza s nekim userom jako dobra ( a znaići i po 100-200-300 KB/s), onda skineš listu fajlova od tog usera i deteljno pregledaš šta ima i poskidaš na brzinu sve šta ti treba od njega.
old man je napisao(la):100-200-300 kb/s? Gde? Ovde u YU? Ja i dalje i pored svih pokusaja ako dodjem do 5kb/s, mogu da pevam od srece...
Aleksej je napisao(la):ccc, koliko pisanja, a to sam već objasnio u istom ovom threadu...
baltazar je napisao(la):Mozda sam ja malo spor ali jos uvek ne kapiram kako da nastavim skidanje fajla od korisnika koji ima najbrzu vezu, kao i koja je svrha active-pasive usera?
Program će ti sam nastaviti skidanje ako nađe isti fajl kod drugog usera. Ti sam ne možeš da biraš od kog usera će ti nastaviti skidanje fajla koji je program već započeo da skida. Ako fajl nije potpuno isti onome koga si već počeo skidati možeš ga samo skidati od početka.
BitrAtE je napisao(la):E imam i ja jedan problem.Uzasno me nervira shto kad ocu da skidam neki file chekam da pocne jedno 10 sekundi i ako ne pocne odma bi htio da ga zatvorim(kao u kazaa)ali nema shanse,dobijem opciju na desni klik close ali nema shanse da je zatvori.
apolon je napisao(la):Pa zatvori ga, ali moras da malo priceskas (tako je bar kod mene).
Pogldeajte sta sam nasao kod nekog "strejndzera":
Geek_master je napisao(la):Pomiri se sa tom situacijom, moraces da skidas fajl od pocetka. U dcpp je stavljena neka *****ska provera da li je taj fajl bas taj, i ako nema taj isti kod, on ga tretira kao da su razliciti, iako su potpuno isti. Nema pomoci, skidaj od pocetka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari