Šta je novo?

Dc++ problem user lista i problem protoka kod PTT

janus37

Slavan
Učlanjen(a)
02.11.2005
Poena
309
Opet problem sa Dc++!!! Kod nadogradnje na novu verziju, program je napravio backup, kao i ja manuelno. Ali, sve je tu osim što više ne mogu da otvorim niti jednu listu koju sam skinula. Poruka je da je ime pogrešno i to za svaku user listu koju sam skinula. A da problem bude veći, u download queue sve je tu, ali sa porukom no user to download, ne znam način da te fajlove ponovo nateram na download. I opet PTT problem ADSL konekcije, ne mogu da otvorim strane, kada imam upload (do 4kB/s) download mi padne na bajtove. Strašno! U aprilu sam imala normanu vezu 12 dana i u maju 14 dana (i to ako tolerišem iole neki download do traje upload). Prvo kriv je Telekom, pa onda da budem strpljiva dok ne nabave opremu, naravno treba da plaćam dotle, šta li! Uh, izvin'te na kukanju.
Help!!!

Ovo sa listama je normalno - recimo StrongDC CVS130 ima malo drugaciji format.

Elem, koristi search za fajlove za koje ti pise "no users...", a onda uradi "match queue" za user-e kod kojih nadje nesto.

Za ovo drugo ti ne mogu pomoci... 🙁

Delija je napisao(la):
Elem, koristi search za fajlove za koje ti pise "no users...", a onda uradi "match queue" za user-e kod kojih nadje nesto.

Da li se sada nesto promenilo kod novijih verzija DC-a, tj. prepoznaje li DC automatski da li se skida fajl iste velicine ili korisnik mora da vodi racuna da li skida "pravi" fajl ?

Trazenje se vrsi po TTH vrednosti (hash code) koji je jedinstven za svaki fajl, bez obzira na njegovo ime.

@janus37
I meni zeza konekcija juce i danas. Imao sam prekide po skoro sat vremena. :S: Medjutim, s obzirom na preko 400Gb koliko sam svukao do sada, bas i ne smem mnogo da se bunim. 😛

kao sto rec delija, pogledas u incomplite folderu koji je TTH i posle u search-u pogledas koji ima isti takav, kad kliknes krenuce lupam od 50% odnosno od koliko je do tada skinuo.

Ma samo ide na "search for alternates" za te fajlove, al' je smorno ako ih ima vise od 10-ak, pa sam zato i rekao da ide na "match queue" za user-e kod kojih nadje neki fajl na ovaj nacin.

Hvala svima, radi!!! Ali protok je sada noću OK, ali preko dana lutrija. U Ptt-u mi rekoše da čekaju novu opremu (već dva meseca), da Telekom menja neku ploču (već dva meseca), da im je agregacija "nešto oko 30", a ono što me je zamislilo, rekoše mi da Telekom ima neki uređaj (sličan PCM urađajima) kojim preusmerava protok ADSL korisnicima , tako da je lutrija da li ću dobiti slabiji ili nesmetaniji protok (ovo su reči inžinjera u Ptt-u). Da li neko nešto više zna o ovome?

Nazad
Vrh Dno