Šta je novo?

:: DC++ file sharing ::

nIce Cream je napisao(la):
Hub neprestano pada, svi su pasivni, i svi su ogranicili protok - sramota. Ja ga napustam.

Vishe ne pada, ogranicenje protoka smo resili a pasivne....ebiga za sada nema resenja.

@nIcecream
Ubacene se nove skripte i sad je sve OK.Server je ponekad bio offline kad su ubacivane skripte i to svega na max 10-ak min. Mora server da se sredi,valjda je to prihvatljivo.
Ja ne znam da je iko ogranicio protok.Napisi ko je to uradio...Niko ne sme da ti zabrani da skidas od njega,takav ce da leti :)
To sto su mnogi ljudi passive,nisu krivi useri,vec provajderi, pa njih kritikuj ;)

Poz!

Ajde nek mi neko tacno objasni kakva je razlika izmedju aktivnih i pasivnih usera.

Aktivan user moze da komunicura i sa aktivnim i sa pasivnim. Pasivan user moze da komunicira samo sa aktivnim.
Znaci, passive<>passive ne moze, dok passive<>active moze.

znaci koliko sam shvatio nema bas toliko ljudi kao na kazi...ili gresim...???...

pa i nije da nema. U velikim sobama ima po 3000 i vise ljudi... Bude nekad recimo i do 100 TB share-inga, pa i vise na velikim Sobama

npetar je napisao(la):
Aktivan user moze da komunicura i sa aktivnim i sa pasivnim. Pasivan user moze da komunicira samo sa aktivnim.
Znaci, passive<>passive ne moze, dok passive<>active moze.
A koji su preduslovi da neko bude aktivan odn pasivan?Da li aktivan juzer mora da ima stalnu ip adresu?

Ne mora da ima stalnu,bitno je da je dinamicka. Probaj,pa ako radi kao active radi...nemoj mnogo da pitas. Vidi kako je u praksi ;)

Koliko je interesantno na "nasem" hub-u govore i sledece reci pocasnog nam clana iz Makedonije :) :) :) ;)

<•LAV•> ma gledas ti u zesnke negledas u huba i ovo
<•LAV•> a ne samo da vise kao paprike u vrtic

E sad, ako zelite da shvatite sta je pisac hteo reci,dodjite na nas hub ;)
Poz!

Postovani useri, od danas je hub offline. Posle hakerskog napada na nas hub,pao je dogovor da se podigne server na Linuxu. Do tada,malo strpljenja ;)

Evo izvoda iz log-a sta se sve desavalo:

[2004-09-02 14:55] <Hub-Security> User xtlgqn has been banned.
[2004-09-02 14:55] <Hub-Security> User byldpo has been banned.
[2004-09-02 14:55] <Hub-Security> *** Error: saugnapf is not in my UserList.
[2004-09-02 14:55] <Hub-Security> *** Error: onvqug is not in my UserList.
[2004-09-02 14:55] <Hub-Security> *** Error: zpammp is not in my UserList.
[2004-09-02 14:55] <Hub-Security> *** Error: idpirh is not in my UserList.
[2004-09-02 14:55] <Hub-Security> *** Error: prvgcu is not in my UserList.
[2004-09-02 14:55] <Hub-Security> *** Error: pwvowm is not in my UserList.
[2004-09-02 14:55] <Hub-Security> *** Error: rtpdxe is not in my UserList.
[2004-09-02 14:55] <Hub-Security> *** Error: zSearch[moglo] is not in my UserList.

Skripta je posustala,moralo je ovako. Samo malo strpljenja,uskoro smo ponovo online.
Do tada mozete posecivati nas prijateljski hub macedonian.no-ip.info

Pozdrav svima!

Poslednja izmena:
ili bolje dc.balcan.net koji vec broji preko 300 korisnika i 10 TB shera
pozdrav

npetar je napisao(la):
Postovani useri, od danas je hub offline. Posle hakerskog napada na nas hub,pao je dogovor da se podigne server na Linuxu. Do tada,malo strpljenja ;)

Evo izvoda iz log-a sta se sve desavalo:

[2004-09-02 14:55] <Hub-Security> User xtlgqn has been banned.
[2004-09-02 14:55] <Hub-Security> User byldpo has been banned.
[2004-09-02 14:55] <Hub-Security> *** Error: saugnapf is not in my UserList.
[2004-09-02 14:55] <Hub-Security> *** Error: onvqug is not in my UserList.
[2004-09-02 14:55] <Hub-Security> *** Error: zpammp is not in my UserList.
[2004-09-02 14:55] <Hub-Security> *** Error: idpirh is not in my UserList.
[2004-09-02 14:55] <Hub-Security> *** Error: prvgcu is not in my UserList.
[2004-09-02 14:55] <Hub-Security> *** Error: pwvowm is not in my UserList.
[2004-09-02 14:55] <Hub-Security> *** Error: rtpdxe is not in my UserList.
[2004-09-02 14:55] <Hub-Security> *** Error: zSearch[moglo] is not in my UserList.

Skripta je posustala,moralo je ovako. Samo malo strpljenja,uskoro smo ponovo online.
Do tada mozete posecivati nas prijateljski hub macedonian.no-ip.info

Pozdrav svima!

EH srpska posla..
:wall:

HUB is on the net again !!!
Dolazite,sve je sredjeno (bar se nadam) ;)

Nema sobe, jednostavno se nakaci na subotica-online.no-ip.info i gotovo.

Naziv huba od danas je SELO-VESELO :)
Ime je dobijeno u cast 100 korisnika online :D
Shering je tada bio citavih 4 TB !
http://members.lycos.co.uk/npetar/slike/100usera.JPG

p.s
Benchmarkovci,posustali ste totalno. Mozda ima 10-ak ljudi odavde ali...gde ste zatajili? Posle se vode kilometarski postovi zasto ne moze na forumu ovo i ono :)
Da se niste uplasili zbog hakerskog napada? :) Sve je sredjeno,podignuta je skripta koja ni jednom nije zatajila na jednom od prijateljskih hubova. Opusteno samo...

Poslednja izmena:
Ma to je photoshop :) neces nas zeznuti :)

Posto si nas napustio nedavno,samo da znas da izdajice ne primamo natrag :)
Buahahahahahahahhahaaha :p

Poslednja izmena:
petre,svaka vama chast za hub, ali objektivno tu nema nichega vrednog paznje
filmovi i igre koje manje vishe svi imamo, narodna muzika i to je to

A čega bi trebalo više da bude? XXX-ića? :d
Šalu na stranu, malo više dobra muzike ne bi bilo na odmet... ;)

Highl1 je napisao(la):
petre,svaka vama chast za hub, ali objektivno tu nema nichega vrednog paznje
filmovi i igre koje manje vishe svi imamo, narodna muzika i to je to

Prvo,nisam ja kreator svega vec 10-ak ljudi koji su se bas potrudili. Ja samo prenosim vesti i uticem na tih 10-ak ljudi da bude jos bolje(nesto kao stalni clan saveta :D ) Podignuta je skripta koja nema problema sa hakerima,padanjem servera i sl.
To sto kazete da tamo neceg vredno paznje, pa svako od korisnika sheruje sta on hoce. Na to se ne moze uticati. Ali chim nesto novo izadje i neko to nabavi,odmah se stavi u share. Ja sam bar nabavio 10-ak novih filmova, par igrica,razne zezalice i sl. Poenta je da se sve nabavi dzabe za one usere koji nemaju od koga da nabave dzabe ;)
Da li neko sheruje to sto bas vama treba,to znaci ne zavisi od nas,vec od ljudi koji tamo dodju. Ako se nesto ne sheruje trenutno,uvek mozete na chatu da napisete sta vam treba pa ako neko ima,stavice u share. Znaci,sto vise ljudi to veci izbor. Zato vas i stalno pozivam da dodjete...Ako nesto sto vam treba nema danas,bice sutra :) Ako neceg nema na "nasem" hubu,ima na drugim prijateljskim hubovima, pa posle sherujemo medjusobno. Znaci bitno je i to da ima vise ljudi koji se znaju medjusobno,kako bi se medjusobno dogovarali sta i gde skinuti. Princip: svi za jednog,jedan za sve :)

Poz!

pa ja dodjoh 3 veceri vec, rekoh shta imam, shta mi treba, niko da se javi
dodushe vec je dosta njih odma krenulo dl nechega,ali niko da odgovori za ono shto meni treba
srpska posla ili shta vec,al ajd necu da flejmujem

Highl1 je napisao(la):
pa ja dodjoh 3 veceri vec, rekoh shta imam, shta mi treba, niko da se javi
dodushe vec je dosta njih odma krenulo dl nechega,ali niko da odgovori za ono shto meni treba
srpska posla ili shta vec,al ajd necu da flejmujem

Ne samo shto si flejmer nego si i mrgud, nishta ti se ne svidja! Ti i tvoja srpska posla... ;)
Eto i mene chim nabacim neki dobar net (znachi za godinu-dve) :D

SuperStarr je napisao(la):
A čega bi trebalo više da bude? XXX-ića? :d
Šalu na stranu, malo više dobra muzike ne bi bilo na odmet... ;)

da to stvarno nebi smetalo...znaci pola grupa[malo manje poznatih doduse] nema ni u tragovima...pozz... :banana:

Sta se desava sa hubom? Vec 2 dana ga uopste nema na listi...

Nesto si ti tu pomesao, sa hubom je sve u redu i na listi je, nigde nije ni isao :)

Evo sad radi :)

Hub neprestano pada, svi su pasivni, i svi su ogranicili protok - sramota. Ja ga napustam.
\
U pravu si bilo je tako............ali nas par je napravilo da od druzine 10 ljudi, bude 70...sutra 80.....itd....ali zahvaljujuci LJUDIMA ovaj hub je ozivio. evo sad ima i server koji pocinje da radi tu je i irc benchmark co.yu ....nekih 70 usera koji su stalno tu.........i sta da ti kazem reko ti je sve petar.....podrska nam je trebala u pocetku.... sad ne?!! i trebao si da nas ohrabris sad nam vise netrebas napustamo te (ali mi tebe ) i nisi dobro dosao, tamo nisu pravila bencha nego banujemo ko god nam ne odgovara (anarhija) ali red i ja sam naredio da ako se pojavis moze to da bude dok te operatori ne vide.........Steta hub nema veze sa bencom al ima sa ljudsosti.......Kako kaze ona nasa nek komsiji crker krava ..ili kako ono?

Poslednja izmena:
:)
Lav se naljutio :)

Pusti, Kokose, svako ima pravo da negoduje ako mu se nesto ne svidja. Normalno je da se ne moze ocekivati da u pocetku rada huba ljudima sve ne bude potaman i da im se ne svidja kvalitet ili kolicina izbora...

Vrh Dno