Šta je novo?

:: DC++ file sharing ::

npetar

Čuven
Učlanjen(a)
23.01.2002
Poena
679
Zadovoljstvo mi je da vas obavestim da je krenuo u rad subotica-online.no-ip.info hub. Uz pomoc Kokosa,sve je postavljeno na svoje mesto pa mu se i ovom prilikom zahvaljujem u ime svih. Kokose, hvala puno ;)
Sve sto je potrebno je da nabavite dc++ (www.google.com), u settingsu upisite vas nick, izaberete passive mod ako nemate staticku IP adresu ili active ako imate i u polje za adresu(public hubs) ukucate: subotica-online.no-ip.info
Trenutno je 10 usera online,dodjite i iznenadicete se koga i cega sve tamo ima :D

Pozdrav! Ocekujemo vas...

p.s.
Ako imate problema, slobodno pitajte

Poslednja izmena:
samo da ima dobrog share-inga :)

Cekaj, znaci ako imam dinamicku IP adresu moram da stavim PASSIVE mod? A sto? Zar tako sebi ne uskracujem neke mogucnosti (kao na pr. da mogu da muzem samo od passive usera? A sta ako ostavim ACTIVE mod? Pitam jer nemam bas previse dug staz sa DC++.

Bitno je da imas javnu IP adresu, nije bitno da li je dinamicka ili fixna, samo da upises pravu i postao si active :)

Do j*ja, ima nas cetvoro :d

edit: Kokose, s*so, ajde seruj vise od tih 14gb, po stranim hubovima nigde se ni ne bi mogao konektovati zbog kvote :) ;)

Poslednja izmena:
OnLine: 9 users, sharing 430.26 Gb

Za one koji nisu upuceni u materiju, da bi pristupili ovom HUB-u, treba vam program koji se zove DC++ a mozete ga naci na: http://dcplusplus.sourceforge.net/

Mislim, nije lose imati "lokalni" hub, sa sve ljudima koje znas sa Bencha, ali je protok mizeran. Kod od vas ima malo jacu konekciju od obicnog dial-upa? Da se razumemo, ne zelim nikoga ovde da vredjam, samo se raspitujem.

ja imam 1.5Mb/s non-stop konekciju :-devil-:

aj dodjite ljudi....zezanje je... razmenjujemo podatke, pricamo, uzivancija . neko te proziva i tako :))))

Ja prvo pregledam ko kakvu muziku slusa :) , ima zanimljivih i vrednih stvari, onda znam kako da pricam sa covekom. :guitar:

******, mi sa 56K modemima smo ograniceni na manji dld :wall:

Poslednja izmena:
online:20 users
sharing: 1.1 TB

Probijena je magicna cifra ;)

Mozda par ljudi ima dial-up,svi ostali su na kablu ili na wireless-u.

Danas sam konfigurisao HUB kako treba. Minimalni share je 2 gb, broj slotova 2. Cim se nakacite na server, lokalni bot ce vam izlistati pravila.
Ukoliko imate prituzbi, pitanja ili predloga u vezi rada HUB-a pisite na: [email protected]

Ukoliko ispunjavate date uslove niko ne sme da vas ometa u shareovanju fajlova. Sto se usera, koji su iza NAT-a ili firewalla, tice za sada nemam adekvatno resenje za taj problem :( Nadam se da cu uskoro i to uspeti da sredim.

Poslednja izmena:
Pretpostavljam da shareujete samo "Trial" verzije programa i sl. :d

Naravno,
kao i porodicne fotografije, privatne snimke sa raznih slavlja i tako to ...

PS
Slobodna je i razmena muzike koju useri sami izvode i snimaju

Poslednja izmena:
....a sve to propraceno odlicnom *FREE* muzikom :)

Imam mali problem.Konektujem se bez problema ali ne mogu da pristupim nijednom korisniku!Kaze connecting i posle toga connection timeout.Predlozi?

EDIT:Namestio sam.Problem je bio u jednom podesavanju.

Poslednja izmena:
Ja sam iza 2 Nat-a i nema sanese da pristupim. Dok po net-u nema pravila nekim mogu nekim nemogu.

Opet, sto se tog goruceg pitanja tice, resenje je na vidiku, stoga se strpite malo.
Adresa je promenjena i sada pisite na: [email protected]

Ma pazi posojimo i mi sa dobrim vezama ali placamo po portoku dakle ono zakacim se za dc++ i neko skine od mene 20 mega muzike a ja za glavu :) Dok ne nabavim flat nista :)

Ma pazi posojimo i mi sa dobrim vezama ali placamo po portoku dakle ono zakacim se za dc++ i neko skine od mene 20 mega muzike a ja za glavu Dok ne nabavim flat nista 28.08.2004 08:29

kakav bedak :zgran:
Mislim cuo sam za razne varijante, ali da ti naplacuju upload?! :trust: Pa to je stvarno mizerija...
kako inace napreduje broadband (ADSL) u YU ovih dana? Jel se desava nesto? Kakve su cene?

Hub neprestano pada, svi su pasivni, i svi su ogranicili protok - sramota. Ja ga napustam.

Ja imam 256 cable, ali koristim Net limiter, dok mi ne pukne film i moj kablovski modem ne lansiram nekome iz PTT-a direkt u b*lju... :x

Sorry, ali od mene cete tesko skinuti nesto veliko... Barem za sada

baltazar je napisao(la):
kakav bedak :zgran:
Mislim cuo sam za razne varijante, ali da ti naplacuju upload?! :trust: Pa to je stvarno mizerija...
kako inace napreduje broadband (ADSL) u YU ovih dana? Jel se desava nesto? Kakve su cene?

ADSShta????

Nece to jos duuuugo u ovoj guzici burazeru

Nazad
Vrh Dno