KizaTheDeath
Čuven
- Učlanjen(a)
- 19.03.2004
- Poena
- 650
Ne znam da li se nekome desavalo slicno, ali problem je uzasno iritirajuci i ne mogu nikako da zavrsim download. Primetio sam u zadnjih par dana (verovatno se to desavalo i ranije, povremeno, ali nisam pridavao znacaj) da mi neke fajlove download-uje stalno u krug. Primetim ja povremeno u toku dana da stalno download-uje (sporo, jer me opet zayebavlju iz IKOMa) a tek se skoro zainteresujem i koliko to download-uje. I onda primetim na jednom fajlu: download-uje se... ide polako (grrrr 😡 IKOM) 62.00MB, 62.01MB, 62.02MB ... ... ... 62.11MB, 62.12MB i onda se diskonektuje od tog korisnika. Posle nekog vremena, konektuje se (na tog istog ili nekog drugog, svejedno) i nastavi download, ali... :zgran: pononovo 62.00MB, 62.01MB, 62.02MB i tako sve opet do 62.12MB, kad se opet diskonektuje i tako dalje, u krug. Nikako da predjem tu cifru (koju sam dao za primer) i da zavrsim download, a vec bih ga zavrsio do sada i pored ove brzine (sporoce) IKOMa. Da li se nekome desavao takav problem? Kako/da li ga je resio? Sta je ustvari problem? Ako nesto znaci, DC mi je verzija 0.670.
Zahvaljujem vam na pomoci 🙂
Pozdrav!
P.S. Dobio sam danas racun da platim 128k :crash:
Zahvaljujem vam na pomoci 🙂
Pozdrav!
P.S. Dobio sam danas racun da platim 128k :crash: