Šta je novo?

Davanje skripti random IP adrese umesto prave

Predsednik

Čuven
Učlanjen(a)
09.01.2002
Poena
619
Problem je sledeci, na serveru imam skriptu koju zelim da testiram. Skripta je obican brojac koji pamti i IP adresu. Meni treba kako mogu da pozovem tu skriptu, a da joj svaki put posaljem neki drugi IP broj kao moj, a da se ja privo ne diskonektujem, pa opet povezujem...
Skripta je .pl i pamti vreme, IP adresu i stanje brojaca.... Ima li neko neku ideju?

hm, pa mozes preko nekih proksija da se pojavis sa drugim IP adresama, mada ako ti treba simulacija veceg broja poseta onda mozda nece pomoci. radis neku statistiku?

--------------------------------------
Loopia | Hosting -> http://loopia.co.yu
--------------------------------------

ma samo hocu da testiram kako ta skripta radi...
hocu da imam jednu html (ili php) stranu koja se refresh-uje na svakih npr. 10 sek i pritom poziva skriptu na nekom serveru, ali on svaki put zapise drugu IP adresu... Testiram nacine da sprecim zezanje programa za razmenu banera... tj. prvo da naucim kako ih zaznuti, pa cu onda da smisljam zastitu :)) Obostrana korist :)))

Mislim da nije moguce menjati IP u toku jedne konekcije, rekonektovanjem menjas ako zamenis proksi, ali posto si dial up user isto ti se hvata...
Mozda moze nekako, ali nisam upucen, a tema tj. pitanje je dobro... mozda neko i zna kako moze, a ako nije za forum molim na PM...

Poz.

ajde da ona preformulisem pitanje.... znaci da li je moguce postali IP paket (zahtev) u kome bi source adresa (i port) bila neka random i tako startovati datu skriptu? To gde ce rezultat stici, nikoga ni ne zanima...
Inace moguce je promeniti proxy i bez diskonektovanja

A kako ga promijeniti bez diskonektovanja? Uz neki program ili sto vec?

Pa promenis u IE ili Netscape-u.....
Nista, ako niko ne zna, potrazi cu ja na nekom strucnijem forumu :type:

Poslednja izmena:
Predsednik je napisao(la):
Pa promenis u IE ili Netscape-u.....
Nista, ako niko ne zna, potrazi cu ja na nekom strucnijem forumu :type:
Oni koji to pitanje postavljaju najcesce ne koriste odgovor u svrhe u koje su ga trazili. :)

Sve moze, bato, skini neki od tzv. hakerskih programa za dos, ili lepo sedi i instaliraj neki od linuxa, drugo je korisnije znanja i ucenja nikad dosta.

password je napisao(la):
Oni koji to pitanje postavljaju najcesce ne koriste odgovor u svrhe u koje su ga trazili. :)

Sve moze, bato, skini neki od tzv. hakerskih programa za dos, ili lepo sedi i instaliraj neki od linuxa, drugo je korisnije znanja i ucenja nikad dosta.

sto se javljas ako nemas sta pametno da kazes... :smackbum: ako u nesto nisi siguran bolje cuti. Imam ja tih tvojih programcica i instaliran linux...

Vrh Dno