Šta je novo?

Data Kabl za Nokiu???!

zilet

Čuven
Učlanjen(a)
22.01.2001
Poena
619
Gde mogu da nadjem data Kabl za Nokiu i kolika je cena?
Konkretno me zanima za 6210...Prebacivao bih neshto sa compa na telefonche..pa rekoh da vidim gde moze da se nadje?

Bolje da nabavis IrDA adapter, radi strava sa 6210 ali i sa drugim telefonima i urejajima... ako te interesuje javi se na [email protected] za detalje.

A niko da mi ponudi onu drugu varijantu..
samo me zanima cena kabla..i gde moze da se nadje??

Ja ti kazem, IrDA je prava stvar. Kad promenis telefon, neces opet morati da trazis kablove :)

Da, i izaćiće ga 5 puta više od kabla... i pod uslovom da ima Infracrveni port na telefonu. Batice, ako hoćeš mogu da ti bacim FBUS-MBUS shemu na mail...

Wakizashi je napisao(la):
Da, i izaćiće ga 5 puta više od kabla... i pod uslovom da ima Infracrveni port na telefonu. Batice, ako hoćeš mogu da ti bacim FBUS-MBUS shemu na mail...

E moze..
Imam Infrared na telefonu i nromalno da je primenljivija stvar..ali meni ovo treba samo zbog telefona i ni za shta vishe!
Takoda 50 dm za Irda mi dodje malko mnooogooo!

Podesavanje irda

Evo ovako!
Imam irda NOKIU 6150 ali ne mogu nikako je konektujem sa Logo Menagerom !
Molim te JOBAHE da miobjasnis u cemu je fora
HVALA!!!
P.S. sa kabelom lepo radi a verzija Menagera je 1230

Re: Podesavanje irda

MikiBig je napisao(la):
Evo ovako!
Imam irda NOKIU 6150 ali ne mogu nikako je konektujem sa Logo Menagerom !
Molim te JOBAHE da miobjasnis u cemu je fora
HVALA!!!
P.S. sa kabelom lepo radi a verzija Menagera je 1230

Ajde da se mi dogovorimo da ja skochim do tebe da zbuchim fon i da zavrshim posao:))
ili da mi ti to iznajmish na dan dva..

6150 nema dobro implementiran IrDA protokol, moze da se koristi samo u DirectIR modu za koji je potrebno da se cacka po registry-ju... Tako da je za 61xx bolje (jednostavnije) koristiti kabl.

Sto 50DM??? Imas u BPcomp (www.bpcomp.co.yu , model MATRIX) za 30DM i radi odlicno. Koristim ga 3 meseca sa 8210. Ma kakvi kablovi, ovo je stavis i nemislis! :)

Toliko od mene!

Pozdrav!

Pa ako ti kažem da se kabl ručno pravi za manje od 10DM ti mi nećeš verovati... Ja sam i dalje za kablove varijantu... Doduše problem je 3210, 33xx i oni mali 88xx jer nemaju standardan kabl za budžAnje, nego su konektori ispod baterije... Mada sam ja to rešio kada sam imao 3210 sa školskom gumicom za brisanje :p
A sa kablovima je "ubodeš i ne misliš" :D

OK hvala !

Moze ZILET ako te ne mrzi da zapucavas do Subotice dodji slobodno. JOBAHE hvala na objasnjenu ali ako moze malo konkretno da se objasni gde i sta po registriju.
Inace ZILET, za 51xx, 61xx,cini mise i 71xx ,6210 kabel je isti!
U stvari samo 71xx nisam probao , isti kabel samo utikac drugaciji
koriste 33xx i 3210

Miki, ne secam se tacno sta se budzi za DirectIR za 61xx ali probaj da nadjes na netu nesto u fazonu "DirectIR 6150"

Pa ako ti kažem da se kabl ručno pravi za manje od 10DM ti mi nećeš verovati... Ja sam i dalje za kablove varijantu... Doduše problem je 3210, 33xx i oni mali 88xx jer nemaju standardan kabl za budžAnje, nego su konektori ispod baterije... Mada sam ja to rešio kada sam imao 3210 sa školskom gumicom za brisanje :p
A sa kablovima je "ubodeš i ne misliš" :D

Pa to ti kazem zato ajde shalji shemu...

Erm... ne znam da li si primetio da tamo nema Attach file ;)
A ovako i neko drugi može da ga skine...

Erm... ne znam da li si primetio da tamo nema Attach file ;)
A ovako i neko drugi može da ga skine...

D da..vidish jako si ti pametno cheljade;))
BTW hvala puno na schemi...

Vrh Dno