Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

14.7 driveri ti ne mogu spustiti clock na 850

zato ti je isto na 1100 ili 850

Upravo tako , pogledaj u gpu-z koji su ti klokovi ...

meni je drajver 14.6 i isto mi nije prihvatio clock iz config file-a. Sta bih trebao uraditi da mogu spustiti clock-ove i napon? Nikako da to uganjam, a vec sam par puta pokusavao. Kartice su R9 280X VaporX (trix) i Toxic.

Poslednja izmena:
Jel mozete nesto da zaradite na drk-u? 37.5% otpada na mn. Sledeceg meseca ide na 40%. Nadam se da ste to uracunali.

a to tako reci :D
Sad sam pokrenuo tvoj conf i lupa 5MH/s drasticno bolje nego 3.5 koliko sam imao, ali jos daleko od 6mh/s :D
Vjerovatno sto imam13.12 drivere ili je do win7 nema sta drugo biti.
Morao sam dici taktove na 1000/1500 i dobio sam 6MH/S hvala druze na pomoci :wave:
Nema na cemu,drago mi je sto si uspio:)

onda gasite pa kupite novcice za te novce sto bi struju placali. Em cete imati vise em cete postedeti karte ;)

Ljudi, koji je najnoviji miner za X11 coine??
Sgminer 5.1 sa modovanim binovima mi daje 6.000Mh/s na 280x, ima li mozda nesto bolje?

Ljudi pa koja je poenta kopanja sad? Zar nije lakse kupiti coine na kraju meseca od para namenjenih na struju za mining. Kako vas ne mrzi da se cimate kad nema zarade ili je bas mizerna :D.

to se radi da se ne "zardja" i da se masine odrzavaju za sledecu rundu kopanja (cim se cena oporavi) :)

Pametnije bi tebi bilo da se polako resavas grafika :), dok dodje sledeca runda izaci ce R 4xx serija....

Hahahaha, i to sto kazes, moram ostaviti jednu ASUS HD7950 DC2 kocku u podrumu da pokazem unucima :D.

jos ce nama nase grafe zaraditi svasta, a posto su se odavnooo otplatile radije cu deci da delim :)

cisto da te obavestim do kraja bice i duplo jeftinija struja za vece potrosace, ai vec sada struju mozes da kupis avansno pa da ustedis min 20%

Opet su krenule price da ce DRK na btc-e, satro naculo se nesto od modova.
Iskreno, nije nemoguce. Ovo je vec drugi put za 2 meseca da cujem da se prica pokrenula. S druge strane na btc-e postoje neki krs novcici kojih bi se ovi rado resili a sta pametno da ubace pre DRK-a kad je ovaj najbolji. Prica skroz ima smisla. Odavno sam pricao da bi trebali da ga ubace, mozda se to i desi na kraju. Videcemo.

Opet su krenule price da ce DRK na btc-e, satro naculo se nesto od modova.
Iskreno, nije nemoguce. Ovo je vec drugi put za 2 meseca da cujem da se prica pokrenula. S druge strane na btc-e postoje neki krs novcici kojih bi se ovi rado resili a sta pametno da ubace pre DRK-a kad je ovaj najbolji. Prica skroz ima smisla. Odavno sam pricao da bi trebali da ga ubace, mozda se to i desi na kraju. Videcemo.

Samo da ne bude ko sa "LTC on GOX" :p

To uopste nije uzrok skoka, samo sam preneo glasine i izneo svoje misljenje usput.
Drk ce za sat vremena biti 2:1 prema ltc-u kako je krenulo. Nije to uopste lose.
Trenutna cena je 3.78$

Naravno da nije (al sam morao malo da "podbodem" :D), prava vrednost DRK-a je ispod haube a izgleda da i underground to polako i shvata...uostalom videćemo kuda sve ovo vodi, na market cap se popeo na 5 mesto a nadam se da će preskočiti sve ove sa zvezdicama ;)

Ono sto je jako bitno kod ovog skoka je da je jako lagan. Volume uopste nije toliko visok da bi ovo nazovam pump-om u pravom smislu te reci. Prosli put je bio 5x veci volume pa nije ni do ovoliko dogurao. Zato mi se svidja sto ovako lagano raste.
Ja ocekujem da vredi mnoooooogo vise. Ne prestajem da se odusevljavam drk-om otkako sam ga otkrio. Vidim da sve vise ljudi pocinje da prica o njemu kao o novcicu koji uliva poverenje zbog stabilnosti i pouzdanosti. Odavno nisam video da iko makar kroz trolovanje spomenuo da je drk shitcoin. I njima je vec jasno da su napravili gresku ;)

Nazad
Vrh Dno