Šta je novo?

Darksiders

Boris Lozac

Uticajan
Učlanjen(a)
15.08.2004
Poena
1,505
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5 5600x + Arctic Freezer 36 Black
Matična ploča
ASUS Prime B-450 Plus
RAM
32GB (2x16GB DDR4 3200mhz dual channel)
GPU
GIGABYTE AMD Radeon RX 7600 8GB 128bit GV-R76GAMING OC-8GD
Storage
Samsung SSD 860 EVO 500gb + 870 EVO 1tb
PSU
520W Seasonic MII Evo Bronze
Kućište
NZXT H500
Monitor
Gigabyte GS27F
Miš & tastatura
ROG STRIX Impact II wireless / Keychron V2
Ostale periferije
Driving Force GT
Mobilni telefon
Pixel 6
Poslednja izmena:
Cudi me da ova igra do sada nije imala svoju temu...:trust:
Nadam se da ce ispasti dobro, tematika je odlicna!
Do sada vidjen gameplay me bas nije odusevio, ali nadam se da ce na kraju sve biti na svom mestu...ako ne ispadne bas dobro uvek ima sanse za nastavak koji bi bio bolji!:D

evo sada sam gledao gameplay i mogu da kazem da je ovo neka kopija DMC
Cak i glavni lik ima iste poteze kao i Nero

Na stranu to što lik liči na Arthasa iz WarCrafta, ali ukrštenog sa pripadnikom Burning Legion-a (čak je i mač isti), igra deluje obećavajuće.Šteta što se neće pojaviti na PC.

Mislim da je glavni lik (War) imao par izmena, ova slika sto sam okacio je verovatno matora, pogledajte u ovom prvom trejleru kako izgleda jer je to najnoviji.. (trejler je inace lozacki do maksimuma :) )

Zato ti se i svidja, ide ti uz nick :p

Meni je ovde extra sto igras sa bad ass likom, de ces opasnijeg lika od jahaca Aplokalipse. Videcemo uskoro oce li biti nesto do ovoga. Obecava za sada.

Pa nije GOW jedina igrica koja je apsorbovala protivnike kada ih pobediš - jesi igrao Soul Reaver npr? :)

Po toj logici onda ova igra kopira i Star Wars FU jer imaš finishing combo kod većih neprijatelja koji se zasniva na trigerovanju odredjenih dugmića u pravo vreme :)

Jednostavno, to je prokletstvo te vrste igrica - nema tu šta više da se kaže i sve je već vidjeno.

Pa nije GOW jedina igrica koja je apsorbovala protivnike kada ih pobediš - jesi igrao Soul Reaver npr? :)

Po toj logici onda ova igra kopira i Star Wars FU jer imaš finishing combo kod većih neprijatelja koji se zasniva na trigerovanju odredjenih dugmića u pravo vreme :)

Jednostavno, to je prokletstvo te vrste igrica - nema tu šta više da se kaže i sve je već vidjeno.

Slazem se potpuno, mada i pored toga, ovaj zanr mi nikada nece dosaditi, samo lepa prica da se ubaci i h & s zauveeeeeeeeeek :d :)

Ovo je jedna od igara koju zeljno ocekujem, a trejleri su full, primio sam se ko malo dete :)

Luk Skajvoker aka Mark Hamil daje glas nekom od likova iz igre. :D

Igru pravi Joe Madueria, kreator kultnog stripa Battle Chasers. :) Sheta sto igra nece izaci za PC.

Bice ovo definitivno vise od jos jednog TPS naslova.
CS_002_1634.jpg

tiamat_fly_by.jpg

samael_screams.jpg
I jos gomila extra slika iz igre. :)
http://www.ausgamers.com/games/4463/screenshots/CS_002_1634.jpg#MainScreenshot

10 Reasons Darksiders Will Own You
http://www.ausgamers.com/features/read/2823248

Poslednja izmena:
Kapa dole onom ko je osmislio i stilizovao ove likove. Naspram ovoga Semvajzovi crtezi deluju kao nesto sto je zvrljao petogodisnjak.

@BoB Marli: Ima tamo i boljih skrinova ;)

Poslednja izmena:
Zasto uzasnim? Nisam ni ja ljubitelj ovog stila crtanja ali ovi skrinovi su definitivno nesto najbolje sto sam video a da je radjeno ovim stilom. WarCraft likovi deluju smesno kada se uporede sa likovima sa skrinsotova.

Ne znam, meni ovo deluje kao da je iz neke platformske igre.

Zasto uzasnim? Nisam ni ja ljubitelj ovog stila crtanja ali ovi skrinovi su definitivno nesto najbolje sto sam video a da je radjeno ovim stilom. WarCraft likovi deluju smesno kada se uporede sa likovima sa skrinsotova.

Overi samo glavnog lika, izgleda kao neka raspala fuzija Kratosa, Death Knighta, sa prevelikim oklopom i nekim ludilima ispisanim po njemu.

Da ni ne pricam o ovom zmaju koji je izgleda previse vremena proveo na hemoterapiji. :d

Oce li izaci neka igra koja u nazivu nema "dark" ili "hell" ili "blood" ? :)

Oce li izaci neka igra koja u nazivu nema "dark" ili "hell" ili "blood" ? :)

Izlazi novi Tomb Raider sledece godine...

I jel si ti uopste igrao Dark Sector, Hellgate London i 50 Cent: Blood on the sand kad tako pricas? :)

Poslednja izmena:
@Ivan, sta ocekujes od lika koji samo voli GT igre ? Da mu se svidi Darksideres ? Nope.

Meni se svidja gameplay. Malo borbe, malo skakanja, malo bosova, i tako... ima svega. Podseca me na God of War.

Malo vise podseca na dmc u nekom wow fazonu :)

Poslednja izmena:
Pojavila se u prodavnicama. I'm in shopping. :) Mada sa ovim crappy internetom nece skoro.

Nazad
Vrh Dno