Šta je novo?

Darkest of Days

Jovyland

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.12.2006
Poena
595
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600
Matična ploča
MS B350M Mortar Arctic
RAM
16GB DDR4 HyperX 3200Mhz
GPU
XFX Qick RX 6700XT
Storage
1 TB SSDa + 3TB HDDa
PSU
Seasonic MII EVO 520W
Monitor
DELL G2724D
Laptop
HP Pavilion Aero 13
Steam
jovyland
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Igru je najlakse opisati kao rokanje svih vojnih sila i imperija od pre Hrista, pa na ovamo (od rimljana do nacista) i to laserskim puskama i drugim futuristickim naoruzanjem. :)

darkest-of-days-20070621092332808_640w.jpg

In Darkest of Days, players travel back and forth through the annals time to relive some mankind’s most dire hours, when human society was at its lowest points. By fighting through terrible events such as The Battle of Antietam, the bloodiest conflict of the Civil War, and the volcanic eruption in Pompeii in the year 79, the player attempts to save certain key individuals who were never meant to become involved in these truly monstrous events and thereby change human history for the better.

Published by: Phantom EFX
Developed by: 8monkey Labs
Release Date: TBA
Genre: First-Person Shooter

[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/HT-wFidXJeE&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/HT-wFidXJeE&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]

Zanimljiva tema, videcemo kako ce izgledati gameplay. Malo mi ne deluje izazovno da rokas rimljane hi-tec puskom ali videcemo... :)

Zanimljiva ideja, ali katastrofalna tehnicka izvedba...

Nece da mi bude ni prva ni poslednja "krs" igra koju sam odigrao...

Ah da, igra podrzava physx: http://www.nvidia.com/object/io_1240831489061.html Znam da ova igra prekraja istoriju kako ona hoce, pa je to verovatno dalo ideju i nvidiji da i ona radi sta hoce pogotovo kad sebe predstavlja ovim:
About NVIDIA
NVIDIA (Nasdaq: NVDA) is the world leader in visual computing technologies and the inventor of the GPU, a high-performance processor which generates breathtaking, interactive graphics on workstations, personal computers, game consoles, and mobile devices.

Zavisi kako se gleda...prvi GPU sa hardware T/L, i prvi GPU koji nije bio iskljucivo rasterizator je bio envidijin...oni smatraju da je to pocetak GPU-a u pravom smislu te reci (tj skracenice) i eto...

Poslednja izmena:
E sad, a sta bi bilo kad bi rekli da je cpu sve sto postoji od pentium ere pa na ovamo? Uvredili bi se svi koji su koristili pc zadnjih 20-ak godina. Da, kao sto svi svuda tvrde moze se zvati "inventor" naziva GPU a ne samog gpu-a, tako da... shame on you green devil!:D

Poslednja izmena:
E ako podrzava nv fiziku onda ce to da joj popravi gameplay samo tako.:test:

Igra je izasla ,a ja sam demo probo kad je izaso ovo je tesko ****** tako da ne vredi vam skidati niskobudzetno *****:wave:

aj mi samo reci koji je pw ? :trust: posto sam skinuo bas taj ali u opisu pise :
-------------------------
DoD Encrypted File Info
Download DoD Encrypted File
Filename: darkestofdays_demo_setup_encr.zip
Author: Phantom EFX
Size: 741.4 MB
Created: 8/7/2009
Updated: 8/11/2009
Downloads: 5,649
Also known as: Darkest Days
Download DoD Encrypted File

3/5.0 (41 votes total)
Rate this file:
DoD Encrypted File Details
DO NOT DOWNLOAD THIS FILE!

-----------------------------------

ovo podvuceno me brine i zasto fajl ima pw a registrovan sam tamo vec 5god ?:)

Nista ne valja, ne skidam ovo, demo sam skinuo, cisto da vidim PhysX efekte, inace igra je sr*nje...

Poslednja izmena:
'bem ga. Da me nije mrzelo ranije da ovo pročitam ne bih je ni skidao. Ovako ostalo mi je još par linka pa ću da je izguram do kraja.

igra totalni promasaj,ideja dobra,ali realizacija katastrofa.

Poslednja izmena:
Pozz,
Ako moze pomoc instalirao sam i physix ali igra kad krene fps padne na 8 (tako je na svakoj rezoluciji).

Pozz,
Ako moze pomoc instalirao sam i physix ali igra kad krene fps padne na 8 (tako je na svakoj rezoluciji).

Pravu podrsku za Physx imaju samo GeForce karte pocev od serije 8, pa na dalje. Iskljuci Physx i neces imati problema.

:) Kad isključim physix igra izbaci posle onog početka sa planinom..

Sredio deinstalacijom physix a u igri stavio na low posto nema disable..Sada ide oko 80fps al mi se čini da je grafika lošija ...

Poslednja izmena:
:d

IGN:
"Presentation
It’s a strong concept for a game, but everything else about the game’s presentation, from the menus to the way missions are structured, screams rushed product.
Lasting Appeal
It's just a single-player campaign, and there's no real reason to play."
http://pc.ign.com/articles/102/1023108p2.html

Poslednja izmena:
E sad, a sta bi bilo kad bi rekli da je cpu sve sto postoji od pentium ere pa na ovamo? Uvredili bi se svi koji su koristili pc zadnjih 20-ak godina. Da, kao sto svi svuda tvrde moze se zvati "inventor" naziva GPU a ne samog gpu-a, tako da... shame on you green devil!:D

ne znam od kad si medju grafickim kartama, ali kada se pojavio gf256 zaista je doneo nesto novo, i dosta veliko ubrzanje, i svi su se slozili sa tom prichom oko gpu-a... to je sada mozda u senci zbog razlichitih marketnig naklapanja , ali tada dakle pre 10 godina to je bila prava evolucija

Pa u to vreme sam i poceo da se interesujem za hardware. A sta onda treba da kaze 3dfx i njegovi rivali u to vreme, cega je on inventor, VPU-a?:) Nikakve veze to nema sto oni tu pricu prodaju, ko je malo bolje upucen zna o cemu se radi i od kad postoje gpu-ovi ili kako vec, a ne ko se sve busa da je idejni tvorac njih. U sustini nebitno, ali sam hteo da napomenem.

imam problem s igrom,crashuje se 2 sekunde nakon sto pritisnem na new game.

prvo mi je bio problem sa neki dll fajlom sto sam sredio,ali ovo je drugi problem i ne mogu nikako da resim.

ne znam od kad si medju grafickim kartama, ali kada se pojavio gf256 zaista je doneo nesto novo, i dosta veliko ubrzanje, i svi su se slozili sa tom prichom oko gpu-a... to je sada mozda u senci zbog razlichitih marketnig naklapanja , ali tada dakle pre 10 godina to je bila prava evolucija

aha, al u petak

A moj problem je sto nemam crosshair a ukljucen je! Nisanim kao bata zivojinovic! kako da se ovo resi? Takodje sam morao da skidam i dll fajl jer nije htela da radi igra bez toga

a jel ti crashovala igra kad ides na new game?

ako jeste,kako si to sredio?

Instaliro igru, drug dono, pa na jedvite jade uspem da je patchujem na 1.05 verziju i pokrenem. Nikakvih iskakanja iz igre ili slicno, jedino sam morao ponovo instalirati PsyhX drajvere jer ih je instalacija obrisala !
1440x900, 2xAA, 2xAS, HIGH teksture i MEDIUM PsyhX i ide ponekad do 25 fps a vecinom oko 33, od 30 do 40...
Ima dobrih ideja u igri (preso sam 8 misija) ali ...
Izbrisao sam je, ne svidja mi se !
Patch 1.04 je oko 50MB a 1.05 oko 180MB

Vrh Dno