... kosturi veliki odma na početku, drejkovi dole, onaj sa jednom nogom kod kovača... Ne mogu da se setim, ali mislim da ih je bilo još zbog kojih sam se vraćao. Kada tako naprave mnogo mi je bolji onaj osećaj budženja, karakterističan za RPG-eve.A da budem iskren, ne mogu da se setim ni jednog slucaja u DkS gde sam morao da se vracam kasnije da ***** ****. Sve sam resavao u prvom prolazu kroz nivo.
... a šta je ovo što kažu za level dizajn, nisu više onako uklopljeni nivoi kao u DkS1? ... i još za neprijatelje, da ima mnogo manje onih na fazon - vratiću se da ti ***** **** posle kad se nabudžim.
Ubedljivo mi najviše smeta prejadni HP cap kada više puta pogineš, ne znam kako ću se navići na to i ne znam kako je ovako nešto glupo nekome moglo pasti na pamet.
Nisam još krenuo. Koje su klase, iste kao u kecu?
inace ubijen je jedan glavni... balistom! :d.
Meni u startu nije bilo jasno zasto neki burici sa barutom eksplodiraju a neki ne kada ih unistim macem, tek sam kasnije provalio da ako mac zakaci zid stvara varnice sto dovodi do eksplozije.kada vidite burad sa barutom , raznesite ih... nemojte ih unistiti rollovanjem ... ima razlog...
E ****m mu sve. Ja imam samo neke matore dzojpadove - 4 strelice, 4 buttona i po 1 ili 2 sa prednje strane. Naravno pecurkica bez... Jel igra neko tako ili svi furate one sa pecurkicama?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari