Šta je novo?

Dark Messiah of Might & Magic

Ohoho,ovo se ceka.Nadam se da ce neko ubrzo postaviti prve utiske.

Ja i da hocu ne mogu da skinem.... stvarno su se usijali serveri i sve je puno!

A jedva cekam da vidim na sta ce ovo da lici; Ako igra bude imala imalo shmeka od Crusaders-a of M&M bice ovo extra igra!

Meni je pustio nesto tesko 63 mega, pa sam prekinuo...

Jako kratak demo (10ak min gameplaya ukljucujuci i tutorial) da bih mogao reci ista konkretnije od sledeceg :

Ko je voleo Rune, Blade Of Darkness ili Enclave, ovo ce mu se sigurno svideti. Ja sam jedan od tih te mi se demo izuzetno dopao. Odlicna akcija, grafika izuzetna, fizika poznata vec iz HL2, to je ono sto moze da se kaze na osnovu 10ak min igre.... 1.4gb = 10min gameplaya = Neko nas je ovde z****o ....

Jos shotova ovde : http://www.pcigre.com/component/option,com_gallery2/Itemid,61/?g2_itemId=18422

Poslednja izmena:
Sve mi se svidja u demou osim jedne stvari: snimanje pozicije traje ravno 60 sekundi, dok ucitavanje nivoa traje oko 3 minuta. Istovremeno, Autosave odradi snimanje za jednu sekundu. Cini mi se da to nisu dobro optimizovali. Ako Autosave moze da snimi za jednu sekundu, zasto i obican i Quick save ne mogu?

Sve se ovo desava na masini sa 1 GB memorije.

Tales je napisao(la):
Sve mi se svidja u demou osim jedne stvari: snimanje pozicije traje ravno 60 sekundi, dok ucitavanje nivoa traje oko 3 minuta. Istovremeno, Autosave odradi snimanje za jednu sekundu. Cini mi se da to nisu dobro optimizovali. Ako Autosave moze da snimi za jednu sekundu, zasto i obican i Quick save ne mogu?

Sve se ovo desava na masini sa 1 GB memorije.

Kod mene snimanje pozicije je kratko, ali se nivo ucitava bas dugo .
Inace imam 512MB rama .

Pa čekajte - ovo je samo demo. Mada ga ja nisam skinuo zbog modema. :wall:

Solidno izgleda, nadam se da ce jos malo da porade na optimizaciji i bice OK.
Nisam provalio ima li pogled iz 3.lica?

Jako malo sam se zadrzao na demo-u jer je kratak, a DL je tezak 1.38GB.

hejvule je napisao(la):
Kod mene snimanje pozicije je kratko, ali se nivo ucitava bas dugo .
Inace imam 512MB rama .

e lame-eru, imas 512 rama, jak si mi ti gamer:smash:
bez gigabajta nema nista:banana:

Čekaj, kako ubio? Meni se demo sam prekida kad uđem u onaj tunel prema kiklopu i prikazuju se ekrani sa sličicama iz igre i o tome što će igra sadržati i kad izlazi.

Igra je, kao sto ste mogli i da zakljucite iz demoa, ODLICNA. Medjutim, prva zamerka jeste prilicno cest LOADING, sto ume da iritira. Zatim, zahtevnost je veca nego sto je prikazao DEMO. U demou prakticno ni nema neke guzve, pa je framerate prilicno stabilan. Na brzinu sam provozao pocetak, da bih okacio neke shotke .... Pravi utisci tek slede

P.S. Zamolio bih moderatore da iz naziva ovog threada izbrisu "DEMO"

I, cemu je ovo najblize? Blade of Darkness-u ili?

ja skidam full 7.5GB mora da sam totalno puko, ali whatever javljam utiske za jedno nedelju dana

Da, jos juce sam imao na raspolaganju ovu verziju. Zauzima strasnih 7 giga, instalacija!?

Inace gejspot je ovome odvalio celih 67%.

"Dark Messiah wraps a dull story around repetitive combat. It's not a bad game, but its technical glitches really bring it down.":trust:

Bas su se pretrgli sa ocjenom :)

Inace, je li neko probao igru?

Postoji li nacin da se ovo nareze na DVA DVD-a ili moram da kupujem DL ? Kao ona stara dobra varijanta sa disketama, zavrsi prvi pa me pita da ubacim drugi ili tako nesto...

Inace gejspot je ovome odvalio celih 67%.

"Dark Messiah wraps a dull story around repetitive combat. It's not a bad game, but its technical glitches really bring it down.":trust:

Ništa čudno. Meni je na to smrdelo još kada sam video prevjuove, ali pošto nisam igrao demo rekoh da oćutim. Meni to deluje kao najobičnija arkadica sa Sonija po gejpleju, u malo lepšem endžinu. Tako nešto PC ne trpi.

Ništa čudno. Meni je na to smrdelo još kada sam video prevjuove, ali pošto nisam igrao demo rekoh da oćutim. Meni to deluje kao najobičnija arkadica sa Sonija po gejpleju, u malo lepšem endžinu. Tako nešto PC ne trpi.

Navuces Drajvera pa smo onda naderali.:D Znaci kao sto sam i mislio,nesto slicno Blade of Darkness....

Blade of Darkness je imao šmeka, neverovatan engine za ono vreme, na stotine kombo udaraca, različite priče i bar 50% različitih nivoa u zavisnosti od toga kog lika na početku izabereš. Bio je arkada, ali je imao dovoljno dobrih stvari da te tera da igraš. Ovo mi po reviewu ne izgleda kao da može da parira BOD-u...

Gameplay 7
Graphics 7
Sound 7
Value 7
Tilt 6

Sta je bre ovo? Kakve su ovo smehotresne ocene? Grafika SEDAM!?!? Znaci, da nije ovolika halabuka za ovom igrom nikada je ne bih skidao... 7 giga, hej...

Nazad
Vrh Dno