Šta je novo?

Dark is back - perfomance number 44872

staxm

Čuven
Učlanjen(a)
15.09.2003
Poena
619
Aj rekoh da probam e8500 sa starom DFI p965-s Dark plocom i opet je DFI dokazao da je jos davno,davno napravio vrhunsku plocu kojoj je samo falio jedan beta bios pa da pokaze svu svoju brzinu :D

Na slici nema memset-a jer isti blesavi u citanju posle promene parametara,ali inace ram je 1:1 cl4-4-4-4 TRFC=20 i dve 10-ke jos bitne tu
Evo kako to izgleda kad ram nije zategnut ;) perf.Number = 44937

Najbolji perf.number su ovi na OCX sa 449xx (deo sa "*45nm* 4.0GHz SuperPi 1M Challenge")
Monteboy je imao 44999
Osim OPB koji ide na neverovarnih 440xx
Mozda ima jos nekih dobrih rezova,ali eto ovih za sada za uporedjivanje ;)

Sta bi se sve moglo sa ovom plocom da moze preko 580FSB :(

:wave:

Poslednja izmena:
Moze to jos nize 100% :p, ali odlican rez nema sta :wave:

lepo lepo nema sta :)
al ga je izuo OPB bruka pa ona sa 6ghz obara WR bez da se muci a nedaj boze da ima CPU sadashnjeg vlasnika WR svi bi mogli da sednu i da placu :d :D
jos jednom dobar rez ;) :)

Poslednja izmena:
Za 965 fenomenalan PerfNumber !
Samo ostre chipset latencije i visok protok uvijek placas kastriranim FSB'om

cek, ja na mojoj kanti imam ~11.063s sa istim podesavanjima i memorijom na 5-5-5-18 PL8. Jel to zbog p35 chipseta ?

cek, ja na mojoj kanti imam ~11.063s sa istim podesavanjima i memorijom na 5-5-5-18 PL8. Jel to zbog p35 chipseta ?

Nemas sigurno ;), ili imas ali na lupam 4.1ghz na 4000.0 MHz nema teoretske sanse da imas taj pn.

Izvinjavam se, prevideo sam da sam vrteo SPi na 4.2 pa sam samo gledao najbolje vreme :S: 11.547 je na 4ghz 5-5-5-18. Oh well...Mozda kad bi se hebavao sa onim vasim trikovima za SPi, kopirao gigabajte tamo vamo, stavljao RT prior i gasio servise hehe :) Al me to sve jako mrzi da radim :p

Izvinjavam se jos jednom na konfuziji :wave:

PS. Onda je ovo odlican rez, svaka cast na trudu :type:

Izvinjavam se, prevideo sam da sam vrteo SPi na 4.2 pa sam samo gledao najbolje vreme :S: 11.547 je na 4ghz 5-5-5-18. Oh well...Mozda kad bi se hebavao sa onim vasim trikovima za SPi, kopirao gigabajte tamo vamo, stavljao RT prior i gasio servise hehe :) Al me to sve jako mrzi da radim :p

Izvinjavam se jos jednom na konfuziji :wave:

PS. Onda je ovo odlican rez, svaka cast na trudu :type:

Ako mislis da igras u vrhu WR Liste moraces malkcie da se potrudis+

Nazad
Vrh Dno