Šta je novo?

Dap i Ad-aware

• Začetnik teme Začetnik teme mambo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

mambo

Čuven
Učlanjen(a)
20.05.2002
Poena
619
Ako instaliram DAP , pa mu skokam spyware sa Adaware-om , dali se dap s*enja toliko da neradi ili radi normalno?Ako je neko probao nek ostavi komentar.. cisto da ga nebudzim bezveze ako neradi..... :wave;

Akcija radi super... a i ako skenjas nesto, nije bas da ce ti trebati puno za reinstall DAP-a...

Pozdrav 🙂

PS. Predji na FlashGet kao sva ostala deca :wave;

Re: Re: Dap i Ad-aware

Quote jednog user report-a:
"Don't Download This Spyware!"
I am running Win Me and had a previous version of Ad-aware. When I run it, it found two registrys as spyware. I upgrade recently to the latest Ad-aware version and it found 42 more! When I deleted them Download Accelerator would no longer work. Had to delete all the rest of the files by hand one at a time, then I found that it was duplicating some of its files as fast as I was deleting them so I had to delete one file sixteen times before I finally got it with SureDelete. Don't download this beast...

Re: Re: Re: Dap i Ad-aware

ICE je napisao(la):
Sta fali DAP-u,dobro sljaka

Ma nistaaa 🙂

Spyware a i ne radi sa nekim sajtovima poput FOSI-ja...

Re: Re: Re: Re: Dap i Ad-aware

omnik je napisao(la):
Ma nistaaa 🙂

Spyware a i ne radi sa nekim sajtovima poput FOSI-ja...
kako nece? evo ja sam pre mozda 2 nedelje skidao odande... samo desnim klikom na link i onda "doanload with dap"... jedino sto fajl skine bez ekstenzije

:wave; Od kada sam cuo da je DAP spyware presao sam na Flashget i sa njim radim vec 3-4 meseca... i stvarno ima mnoogo finije podesavanje nego DAP ali....................ali sam primetio da mi je DAP ipak brzi... e sad neko od vas ce da mi kaze kako je to nemoguce itd... ali ja se kacim na net preko LAN-a tako da mi je ipak nekako DAP mnogo brze radio...
Probacu da ga instaliram i da mu pobijem spywareove pa cu da vam javim dali jos radi 😀

Bas su jadnici - morali su da ga nakljukaju nekim sranjima... ja jos uvek koristim 5.0 i ne vidim koju manu ima u odnosu na 5.3

Da li je taj FlashGet bolji tj. brzi od DAP-a?

Amon_Ra je napisao(la):
Da li je taj FlashGet bolji tj. brzi od DAP-a?

Jeste, bolji je, ja ga koristim jos od verzije 0.93 i prezadovoljan sam!🙂

Sto se tice brzine..., pa kada se uzmu u obzir nase centrale i provajderi ne moze se bas precizno i sa sigurnoscu reci koji je brzi.

:wave;

Rezultati :

Evo skinuh sinoc najnoviji DAP sa njihovog sajta,sbudzim ga ja , sve lepo restartujem masinu apdejtujem Adaware i pustim ga u nadi da ce ovo prvom dushu da iscupa.... ali kad ono... ne lezi vraze.... AdAware nije otkrio jedan jedini spyware , nije cak ni obratio paznju na DAP folder u program files direktorijumu... E sad sve ali sve je OK.. znaci 100 % adaware radi lepo jel je nasao Double click spywareove itd ali od DAP-a ni da pusti glasa... Prvo 2 stvari mi padaju na pamet... Ili su ovi iz DAPA zamenili nazive fajlova itd... kako ga ovaj nebi klao... ili je DAP poceo da radi isto sto i RadLight tj. ctp; ....Neznam sta drugo da pomislim...

Ali evo danas nesto sedim i kontam.. pa ja ovde imam sve sam piratski softver itd... a kao nesto se bunim sto me spijuniraju... ma nek rade sta oce sab me gabri..... pozdrav :wave;

Nazad
Vrh Dno