Šta je novo?

Dangerous SBB!?

Tnx, tako nesto mi je trebalo! Stvarno je povoljan! Nisam ni primetio da su cene tako opale, barem ovim wireless ruterima.Dok sam imao Telekomov ruter bez wifi-ja gledao sam cene i bilo mi je dosta skupo_Ovo je odlicno!

ako pogledas adsl rutere i danas, skupi su.. ovo je obican wi-fi ruter bez modema i oni su uvek bili jeftini(ji)

Verovatno si u pravu, nisam ti ja bas plivac za te "mrezne" vode, mada da je tada bilo za 25e ovako nesto sigurno bih uzeo!

ali tad ti nije trebao takav ruter vec adsl ruter..
no, bitno da si presao na kabl i sad imas velik izbor jeftinih wireless rutera :)

Evo pitanje za SBB, za one koji su na postpaid net paketu, da li znate kada iskljucuju ako nisi platio za taj mesec tj da li oma to oni saseku ili nece do sledeceg meseca.

Konkretno tipa ovaj sad racun kada stigne, i ja ga ne platim odma u roku od 8 dana koliko mi daju , da li iskljuce ili puste da pegla do sledeceg racuna.

Ne seku odma nisam placao po 15 dana i vise ne znam tacno
ali nisam siguran bas da ce da cekaju do sledeceg racuna...

Sticajem okolnosti, kasnio sam (slučajno) da platim net kod SBB-a 2 1/2 meseca, samo su zvali telefonom da me "podsete". U svakom slučaju korektno što nisu sekli...

mene su danas zvali da mi kazu da im vratim modem, posto ne uplacujem dugo internet...

pitao sam ih da li su im aktuelni podaci i dobio sam malo drcan odgovor kako su sigurno ispravni i da ili platim internet ili da vratim modem.

a kada sam joj rekao da mi internet normalno radi - palo je izvinjavanje kako je sistem pogresio...

zanimljivo, frka im za modeme ili nesto drugo?!? :D

Nazad
Vrh Dno