Šta je novo?

Danas problem sa MTS

damjann

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
04.12.2009
Poena
169
je li neko mozda imao problema danas sa pozivima od podne mi blokirani i odlazni i dolazni kad zovem ''greska u konekciji' a kada me zovu kao da sam zauzet ono bip bip.... sms i net funkc ok....... nazovem ih i kazu da nemam zabranu poziva sve odcekiram svakako...i kao ***** resetujem fon na fabricka podesavanja.... ali prob do kartice. def probam sa drugom karticom 62 sve ok ...

Crkla ti je kartica najverovatnije, desilo se i meni slicno...

ali kako mogu da saljem sms-ove i koristim net nista mi nije jasno :(( crkla sim kartica... ??? prvi put cujem...

Ja sam mogao da pristupim servisu da proverim kredit, mogao sam da citam poruke sa kartice, ali pozivi nisu radili i bio sam nedostupan :)

Ja sam mogao da pristupim servisu da proverim kredit, mogao sam da citam poruke sa kartice, ali pozivi nisu radili i bio sam nedostupan :)

ja ne mogu jos uvek a mogo sam isto sto i ti proverim kredit saljem poruke idem na net bas sve ok funkcionise ali ne znam sta je sa pozivima kako pretisnem slusalicu izbaci ''gresku u vezi '' :(( svasta sam pokusao cak i dopunio kredit mada kredit uplacujem redovno na najkasnije 2 ned....i opet nista :(( a kada me okrenu kao da sam zauzet bip bip bip ....

sta si uradio,jesi isao kod njih ili kako ???? i u kojem tel-u ti je kartica crkla ?? najcrnje od svega je sto sam pre 2 dana uzeo nov tel :DDDD 5800

Poslednja izmena:
Crkla mi je prva kartica koju sam imao, sluzila me je oko 4-5 godina :) i vrisnula je u matoroj nokiji 2100 :D Otisao u telekom kod doma sindikata, zamenio karticu za 200din, posle 24sata aktivirao je prvim uspostavljenim pozivom i to je to :)

Nazad
Vrh Dno