Vojkan je napisao(la):Jel ima ovo negde posebno da se kupi?
Ili možda prodaje neko?
Pa ne znam. Ja imam ovu napljuvanu verziju sa digitalnim tunerom 878A i nije pro tj nema fm i stereo zvuk (a i sta ce mi) ali je slika sjajna ma sta ljudi pricali jer Pinnacle je to (bre!) 🙂, softver udoban, teletekst vrlo dobar a pominjani daljinac zavrsava posao odlicno. Ako ti bas treba druga kartica menjaj, jer doplata je nikakva. Mislim da je taj tvoj PCTV pro odlicna karta (iako nije bas nova) pa ne vidim neki valjan razlog za zamenu iste. Kad vec gledas tv na monitoru daljinac ti i nije nesto neizostavno potreban jer bas i ne mozes da se odmaknes i gledas program sa 7-8 m. Izbor je tvoj...Vojkan je napisao(la):U bre 20€... Pa više mi se isplati da dam ovu kartu (PCTV Pro, analogni tuner) i 10€ za kompletan terratec cinergy 400 🙂 Ili ne? Jer imam i tu opciju.
hvala u svakom slučaju.
U bre 20€... Pa više mi se isplati da dam ovu kartu (PCTV Pro, analogni tuner) i 10€ za kompletan terratec cinergy 400 Ili ne? Jer imam i tu opciju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari