Šta je novo?

Daljinski za PCTV

• Začetnik teme Začetnik teme Vojkan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Vojkan

Znamenit
Moderator
Učlanjen(a)
12.01.2002
Poena
1,180
Jel ima ovo negde posebno da se kupi?
Ili možda prodaje neko?

Vojkan je napisao(la):
Jel ima ovo negde posebno da se kupi?
Ili možda prodaje neko?

Pogledaj ovo:
http://www.pcberza.co.yu/asp/price/producer.asp?producer=0247

Nije bas jeftin - kada pogledas cenu karte, a pitanje je i da li ga zaista imaju. Imam PCTV kartu sa daljinskim i mogu da ti kazem da je odlican - nema kasnjenja, tripovanja kao kod nekih karti i ,naravno, odlicnog je kvaliteta. Srecno sa potragom.

U bre 20€... Pa više mi se isplati da dam ovu kartu (PCTV Pro, analogni tuner) i 10€ za kompletan terratec cinergy 400 🙂 Ili ne? Jer imam i tu opciju.

hvala u svakom slučaju.

Vojkan je napisao(la):
U bre 20€... Pa više mi se isplati da dam ovu kartu (PCTV Pro, analogni tuner) i 10€ za kompletan terratec cinergy 400 🙂 Ili ne? Jer imam i tu opciju.

hvala u svakom slučaju.
Pa ne znam. Ja imam ovu napljuvanu verziju sa digitalnim tunerom 878A i nije pro tj nema fm i stereo zvuk (a i sta ce mi) ali je slika sjajna ma sta ljudi pricali jer Pinnacle je to (bre!) 🙂, softver udoban, teletekst vrlo dobar a pominjani daljinac zavrsava posao odlicno. Ako ti bas treba druga kartica menjaj, jer doplata je nikakva. Mislim da je taj tvoj PCTV pro odlicna karta (iako nije bas nova) pa ne vidim neki valjan razlog za zamenu iste. Kad vec gledas tv na monitoru daljinac ti i nije nesto neizostavno potreban jer bas i ne mozes da se odmaknes i gledas program sa 7-8 m. Izbor je tvoj...

Meni je zamena pala na pamet baš zato što je doplata smešna, a dobijam garanciju (nebitno), daljinski (korisno), i po testu na benchmarku bolju sliku, to mi je ipak najbitnije. Gubim radio al on mi ionako ni sa PCTV-em ne radi...
Videću, uporediću ih pa ću rešiti.

Pozdrav

U bre 20€... Pa više mi se isplati da dam ovu kartu (PCTV Pro, analogni tuner) i 10€ za kompletan terratec cinergy 400 Ili ne? Jer imam i tu opciju.

Ja sam promenio mog Pinnacle-a PCTV pro za terratec cinergy 400 i mogu da ti kazem da je to najbolja stvar koju sam uradio 😀 Slika je fenomenalna, daljinski i nije tako los kako svi pricaju (meni se bas dopada), snima fenomenalno bez desinhronizacije, software ima jos po koju bug, ali nije strasno, a ako ti smeta mozes da koristis i dScaler! Zameni je, neces se pokajati :-devil-:

Rešio sam, uzeću terratec a ostaviti PCTV, onda lošija ide na doboš 🙂

Nazad
Vrh Dno