Šta je novo?

Daljinski vs tastatura i mis

manve

Slavan
Učlanjen(a)
01.01.2006
Poena
320
Moja oprema  
CPU & Cooler
7700X Corsair H150I Elite Capellix
Matična ploča
Asus ROG STRIX X670E- E GAMING
RAM
2x16GB G.SKILL F5 6000HZ CL30
GPU
6900 XT
Storage
Kingstone SKC3000 2TB
Zvuk
Bose QC 35 II
PSU
Seasonic Focus Gold 1000W
Kućište
Asus GT501
Monitor
Gigabyte M32U
Miš & tastatura
Corsair Vengeance K70 + Logitech G600
Pristup internetu
  1. Optički internet
Lcd nakacen na comp. Primarna upotreba je pustanje hd filmova.

Da li je bolje uloziti u wireless tastaturu i misa i igrati se sakrivanja istih kada ne trebaju ili ici na resenje sa daljincem za racunar ( u tom slucaju koji daljinski)?

Ja za te slucajeve koristim Logitech DiNovo Mini, odlicna stvarcica za tu primenu.

Poslednja izmena:
http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?t=173424&highlight=ultrax

Logitech UltraX media remote.u kombinaciji sa girderom ili nekim drugim programom sjajan uredjaj za kontrolu kompa.Jos i radi po principu radio talasa sto je neko napisao radi kroz sve sto smeta, zenu, decu.Moze cak i iz druge sobe da radi.Kada pogledas odnos cene wireless mis+tastatura i ovaj daljinac mislim da je daljinski mnogo bolja kupovina a mozes mnogo sa njim da uradis..

Poz

I ja sam naginjao ka daljincima, hvala na potvrdi.
Da napomenem, cena nije problem:)
Gledam na upotrebnu vrednost iskljucivo.
Ako neko zna: gde naci Logitech daljince u NS?

Po meni daljinski, ne mozes sve da uradis sto mozes tastaturom, ali mozes sve sto ti treba sa daljine. Ja koristim ati remote wonder plus, pod windowsom mislim da ima podrsku za video i audio, ali ako neko koristi linux tamo razbija (genijalan programcic gizmod, maksimalno programabilan, mogu da se dodele komande u zavisnosti od toga da li je neki program startovan, da li je u fokusu, sta trenutno radi... ima OSD...)

@manve

Naravno da daljinski nema te sposobnosti kao mis i tastatura pomocu kojih mozes "sve" da radis na kompu dok daljinski ima svojih ogranicenja.Manje vise sve moze da se isprogramira na daljinskom ali opet je pitanje brzine kojom ces zavrsiti ono sto si naumio dok mis i tastatura moraju da se pune ili menjaju baterije a i treba naci mesto za njih da se ne nagaze slucajno.Sto se tiche ovog daljinskog, za NS zaista ne mogu da ti pomognem ali u BG-u sam video u G i BB(oko 1k, 1,5k) pa ako mozes da se organizujes nekako..

Poz

Poslednja izmena:
u BG-u sam video u G i BB(oko 1k, 1,5k) pa ako mozes da se organizujes nekako..

Poz

Nekako mi ta tri slova ne daju ideju o cemu se radi.
G je mozda Gigatron?
BB je za mene uvek bio Booty Bay ali tu smo vec usli u World Of Warcraft teritoriju :-devil-:

1.Da..
2.BigBang,prodavali su svojevremoeno za 300 dinara ove daljince da bi se culo za njih(mislim BB)..
immocentar nbg i t.c. usce..

Poz

Poslednja izmena:
Vrh Dno