bakara
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 22.01.2005
- Poena
- 1,555
Posto se cesto ovde trazi preporuka za daljinac za box...
Mislim da zasluzuje posebnu temu.
Najcesce se srece onaj G10 generic, koji se dobiju uz Vontar W2 i stvarno super je kada ga dobijete dzabe uz uredjaj.
Njegova najveca mana je sto nema lepo ispupcene tastere pa svaki put morate gledati sta pritiskate.

Sledeci puno bolji od njega sada vec cuveni po ceni je BPR1S Plus koji ima BT i RF i IR podrsku, voice komande, google like jednostavni minimalni dizajn, i lepo oblikovane dugmice, i super cenu
Svaka preporuka za njega.

trenutno najsavrseniji daljinski za android boksove, je novi Ugoos UR02
ima BT i IR podrsku, voice komande, learning funkcije i google like dizajn
Uslovno receno "problem" koji sam ovde opisao sa back tasterom u airmouse fukciji je neka sitna nekompatibilnost,
ovaj ugoos radi kao fabricki daljinski, bez greske!

Sledeci daljinac bi verovatno bio kao ovaj iznad samo sa dodatim numerickim tasterima, to bi bio G20
BT i RF i IR podrsku, voice komande, google like jednostavni minimalni dizajn, i lepo oblikovane dugmice sa numerickim delom.

Mislim da zasluzuje posebnu temu.
Najcesce se srece onaj G10 generic, koji se dobiju uz Vontar W2 i stvarno super je kada ga dobijete dzabe uz uredjaj.
Njegova najveca mana je sto nema lepo ispupcene tastere pa svaki put morate gledati sta pritiskate.

Sledeci puno bolji od njega sada vec cuveni po ceni je BPR1S Plus koji ima BT i RF i IR podrsku, voice komande, google like jednostavni minimalni dizajn, i lepo oblikovane dugmice, i super cenu
Svaka preporuka za njega.

trenutno najsavrseniji daljinski za android boksove, je novi Ugoos UR02
ima BT i IR podrsku, voice komande, learning funkcije i google like dizajn
Uslovno receno "problem" koji sam ovde opisao sa back tasterom u airmouse fukciji je neka sitna nekompatibilnost,
ovaj ugoos radi kao fabricki daljinski, bez greske!

Testirao sam i moj omiljeni daljinski sa Air mouse koji premestam na svaki box,
i da kazem da se ovaj boks nekako drugacije ponasa u upotrebi sa Air mousem u odnosu na sve dosadasnje.
Na primer back dugme u opste ne reaguje dok se ne iskljuci Air mouse, onda pritisnete back pa ukljucite air mouse i tako... bez veze i nelogicno.
Volume tipke na tom daljincu takodje ne reaguju,
moguce je da su ti problemi zato sto je fabricki daljinac povezan da upravlja sa TV, tako da je to mozda samoo do podesavanja, ostaje da se istrazi i testira.
Sledeci daljinac bi verovatno bio kao ovaj iznad samo sa dodatim numerickim tasterima, to bi bio G20
BT i RF i IR podrsku, voice komande, google like jednostavni minimalni dizajn, i lepo oblikovane dugmice sa numerickim delom.