Šta je novo?

daljinski ne radi

party bracker

Slavan
Učlanjen(a)
26.09.2006
Poena
301
Imam tv kartu asus my cinema p7131 koja radi sa power cinemom i daljinski koji je problem poshto ne fukcionishe evo ga model;pc-39 .Mislio sam da je problem nastao kad sam instalirao power dvd 7 pa sam uninstalirao pa opet nije radio,pa sad instalirao 6-ticu umest 7-mice i opet ne ide nikako .Shta da se radi ,pomagajte.Dali da komp.,odnesem u srvis koji mi je ugradio karticu da oni provere il da probam neshto sam??Napominjem da je sve bilo o.k. pre neko vreme.A da zashto kad startujem program treba da roge oko 20tak sek. pre nego sto se pojavi slika a kod druga (iako imamo slichne komp.)to ide odma.On kaze da je moja karta povezana softverski??

Proveri da li ti je ispravan daljinski. Uzmi bilo koji digitalni foto aparat ili kameru (VHS ili DV), uperi daljinski u objektiv i posmatraj na ekranu kamere da li se vidi da nesto trepce na daljinskom. Ako trepce, onda je daljinski ispravan i emituje signal. Proveri da se senzor nije iskljucio iz kartice. Mada, najjednostavnije je da ga odneses kod tog druga i probas da li radi (ili njegov kod tebe).

Nazad
Vrh Dno