Šta je novo?

Daljinac za HTPC

FilipV

Cenjen
Učlanjen(a)
07.06.2009
Poena
169
Potreban mi je daljinac za HTPC, koji bih koristio da pauziram, smanjim ili pojačam zvuk u filmu? Kao player koristim VLC (ako to ima neke veze).

Potreban mi je daljinac za HTPC, koji bih koristio da pauziram, smanjim ili pojačam zvuk u filmu? Kao player koristim VLC (ako to ima neke veze).

najjeftinija solucija koja se kod nas može naći je Logitech UltraX media remote. Koristi search, imaš na forumu nekoliko tema o njemu i sličnim.

one lude od logitech ako imas nekog u nemackooj nek ti ispazari naq ebayu ima po 30 evrica

Logitech UltraX media remote nema više nigde da se kupi osim na Limundu gde ga prodaju 3x skuplje nego što je bio u radnjama. Mislim, i za tih 3x više je on ok kupovina jer u principu nema konkurenciju, al' ja ne volim da me deru.

Ako neko zna gde dotični ima za normalne pare... :beer:

ma ima i boljih,savremenijih, evo na PM nek se javi neko da prodiskutujemo

Što na PM? I mene zanima priča o tome.

Jel moze taj daljinac da ukljuci racunar ili moram da ustajem?:D

Mislim da ne možeš da uključiš računar ako je baš isključen. Ono što može jeste sleep ili hibernate. Što je i mnogo bolje jer se računar onda uključi za sekund.

Postoje varijante koje mogu da ukljuce kompjuter. Oni imaju dodatnu elektroniku koja se kaci izmedju atx konektora na ploci i napajanja.
Evo na primer ovako nesto: http://www.xoxide.com/thermaltake-media-lab-black.html

edit: sad nesto razmisljam... ovaj ultraX se prijavljuje kao keyboard... ako ima bios podrsku da se pali kroz usb keyb... mozda i moze :) videcu da probam...

Vrh Dno