Šta je novo?

Dali neka od ovih kartica ima 128mb-nu memorisku magistralu?

petarr

Slavan
Učlanjen(a)
17.06.2005
Poena
304
Dali neka od ovih kartica:Asus V9520-X/TD, Asus V9520/TD, Asus V9520 Magic/T ima 128bit-nu memorisku magistralu? Kako sam prosetao po njihovom website-on nigde nisam mogao da nadzem podatoce za sirinu kod memorisku magistralu a kod dilera gde zelim da kupim ove kartice stoje da su 64bitne mada mnogo cesto gresu kada pecatu cjenovnik. Isto tako sta znaci X serija kod Asus-a? Dali su neki economy modele ili nesto slicno?

To su sve verzije GF5200 i nijedna nema 128-bitnu magistralu

X kod Asusa označava model iz niže klase

Pa i ne treba mi nista specijalno

Ne treba mi nista specijalno. Samo da pokazuje sliku:) i da bude sto je moguce jeftinija ali da bude is Asus-a posto izgleda da cu kupujem od njih. A i pokraj to nisam bas po igrima ali ipak zelim da ponekad odigram "Hitman".
A da vas pitam za ostale 2 opcije. Prva mi je Soltek SL-5200-XD1 ili Soltek SL-5500-XD a druga opcija mi je neki Abit Radeon 9250. Koja je bolja ako se sporede ove kartice sa Asusom?

dodaj 10 evra i kupi 9550, pojavile su se po gradu gigabyte-ove sa 128bit magistralom jedva nešto preko 50 evra bez poreza! ;)

I ja sam za verziju za 9550GE/TD sa 128MB . Ima 128mb-itnu magistralu i radi dosta dobro za pare koje dajes ali ako krenemo dodaj jos 10eura pa opet dodaj jos 10eura sticicemo vrlo daleko a mislim da nam to nije cilj. Ipak ja sam za Asus posto jedini daje garanciju 3god. na graf. karte. Jednostavno kupis graf. kartu i ne mislis, jer dokle god je budes imao u kompu imaces i garanciju na nju. Problem ti je samo da nadjes neku firmu koja ce traje toliko dugo :).Za nekih 30-35 eura mozes da uzmes ASUS 9250GE sa 128MB i mislim da ce ona da ti vrsi dosta dobar posao .

I ja sam za verziju za 9550GE/TD sa 128MB . Ima 128 bitnu magistralu i radi dosta dobro za pare koje dajes ali ako krenemo dodaj jos 10eura pa opet dodaj jos 10eura sticicemo vrlo daleko a mislim da nam to nije cilj. Ipak ja sam za Asus posto jedini daje garanciju 3god. na graf. karte. Jednostavno kupis graf. kartu i ne mislis, jer dokle god je budes imao u kompu imaces i garanciju na nju. Problem ti je samo da nadjes neku firmu koja ce traje toliko dugo :).Za nekih 30-35 eura mozes da uzmes ASUS 9250GE sa 128MB i ima 128 bitnu magistralu, mislim da ce ona da ti vrsi dosta dobar posao.

Cjene koje ste mi dali nisu iste kao ovdje. Ovdje graficke kartice su mnogo skupljije nego u Srbiju a maticne su jeftinije. 9550 u osnovi nema je, ima samo Abitove sa 256MB ali one su po 90evra a to je daleko od ono sto mogu da odvojim sada za sada.

Nazad
Vrh Dno